Systrarna Kardashian tar tillbaka underkläderna vi minns från tonåren

Kim och Kourtney Kardashian i bikinis - Foto: Instagram/kimkardashian
Dela på Pinterest
Den här gamla trenden trodde vi aldrig skulle se igen – men jo, nu är den officiellt tillbaka.

Att systrarna Kardashian tar tillbaka gamla modetrender är inte direkt något nytt. Det var faktiskt Kylie Jenner och Kim Kardashian som förra året tog tillbaka den klassiska adidasbyxan – som nu fortfarande är en supertrend.

Systrarna vet hur man syns och hörs, och med sina miljontals följare är det inte konstigt att trenderna sprider sig som en löpeld. 

Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

För någon vecka sedan skrev Modette om att stringtrosan är tillbaka i modevärlden, och nu kan vi även meddelade att en viss bh är tillbaka – en bh vi minns från tonåren.

Det är både Kourtney och Kim Kardashian som bär upp den gamla trenden. Kourtney kör all in med en en hel bikini och Kim kör bara på överdelen. Och vad det handlar om? Jo, de klassiska plastbanden.

Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

Flera av oss minns säkert de plastiga banden som vi satte på när vi inte ville att bh-banden skulle synas, då de är genomskinliga. Men alla vi som använde dessa vet också att de var allt annat än osynliga.

Kim Kardashian visar upp de plastiga banden till en vit tubtopp som hon bar på MTV Movie and TV Awards tidigare i år.

Bildkälla: Instagram/kimkardashian

Så, vi kan bara gissa att snart kommer plastbanden synas lite överallt – både när det gäller vanliga kläder, badkläder och underkläder.

Mer:

Här är modetrenderna vi älskar nu - men kommer skratta åt sen

Kylie Jenner införde just trenden som kommer bli allas hatkärlek under 2018

Gilla Modette på Facebook!