Vårens trendigaste sneakers 2019

Vårtrender 2019: Här är årets snyggaste sneakers. - Foto: Modette
Dela på Pinterest
I vår är det stora och "klumpiga" sneakers som gäller. Om du är ute efter ett par fräscha vårskor har vi det perfekta paret för dig.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Ljusare dagar, fågelkvitter och nya sneakers är de tre främsta vårteckena. Ja, att dra på sig ett par sprillans nya vårskor ger oss ett lyckorus från tå till topp.

Men vilka sneakers ska du satsa på i år? Vi har listat de hetaste vårtrenderna 2019 i #Modetteloves och givetvis finns de snyggaste skorna i butik med på listan.

Enda sedan Balenciaga lanserade sina "Triple S-sneakers" har klumpiga och stora sneakers varit en stor trend – och den kommer hålla i sig även i år.

De trendiga skorna släpps i olika färger och former, men det mest hållbara valet som funkar till allt är ju trots allt de klassiska vita. Därför har vi valt ut dessa "chunky sneakers" från Nelly.Skorna hittar du HÄR och de blir dina för bara 399 kronor. Så skynda och fynda för att väcka vårkänslorna till liv redan nu.


Vill du se fler vårtrender? Spana in hela #modetteloves-listan över de bästa produkterna och trendplaggen inför våren 2019 här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Mer:

Modette listar vårens hetaste trender i #modettelovesspring19

14 smycken med snäckskal som alla kommer vilja ha våren 2019

Vårtrender 2019: Här hittar du den snyggaste byxdressen