Trendigaste väskorna våren 2019 – under 400 kronor

Vårens trendigaste väska under 400 kronor. - Foto: Modette.
Dela på Pinterest
Den genomskinliga väskan i plast är en trend som kommit för att stanna. Vi har listat väskorna du måste ha under våren i #Modettelovesspring.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Den transparenta trenden har hållit i sig under en längre tid. Det började med transparenta skor och det senaste som ligger på vår shoppinglista är de snygga transparenta väskorna.

De är perfekta för en dag på stan som såväl en tur till stranden. Vår stora favoritväska under våren kommer från Nunoo och givetvis har vi listat den i #Modettelovesspring19. 


Väskan kostar 349 kronor och kommer i flera färger och utföranden som du kan se nedanför. Varför inte skaffa varsin färg och bli strandsnygg med polarna till sommaren?

De färgglada modellerna kostar 349 kronor och du kan köpa dem här!

Den transparenta modellen finns i två utföranden, i svart och i leopardmönster. Väskan med leo-mönster kostar 399 kronor och den med svarta detaljer kostar bara 349 kronor.

Vill du se fler av vårens absolut hetaste trender och bästa köp? Inför varje säsong listar Modette-redaktionen de bästa produkterna och de populäraste trenderna så att du kan göra smarta köp.

Se kapen du borde skynda att fynda inför våren 2019 här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Mer:

Modette listar vårens hetaste trender i #Modettelovesspring19

Vårens trendigaste sneakers 2019