Så matchar du vårens hetaste trend 2019: Vita byxor

Så stylar du vita byxor våren 2019. - Foto: Foto: Lisa Billinger/Modette
Dela på Pinterest
Vita byxor är ett måste i garderoben för den trendmedvetna 2019. Men det kan kännas svårt att matcha. Bara lugn, vi guidar dig!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Våren är äntligen här och vad gör sig snyggare än ett par vita byxor till solkyssta ben. Att byta ut dina svarta byxor mot ett par vita kommer få din look att se galet mycket vårigare ut på en sekund. Därför har vi listat de vita byxorna som ett måste i #Modetteloves.

Inför varje säsong listar Modetteredaktionen de hetaste trenderna och de bästa köpen så att du kan göra smarta köp som både är trendigt men hållbart till fler säsonger.

På vår lista med vårens trender 2019 hittar du därför ett par vita byxor med bredare ben. Dessa favoriter hittar du på &Otherstories för 690 kronor här.

Foto: & Other Stories

Men, hur matchar man ihop en outfit snyggt med vita byxor?

Vi matchar dem helst med andra naturvita plagg eller beiga toner. Men egentligen går det att matcha till allt annat – lika enkelt som det går med svarta byxor.

Foto: Lisa Billinger/modette
Foto: Lisa Billinger/modette

Den stora listan över de hetaste vårtrenderna 2019 är full av snygga plagg samt tips och tricks på hur du stylar dina outfits i sommar. Se hela #Modettelovesspring-listan genom att klicka här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Mer:

Så stylar du vårens hetaste accessoar – hårsjalen