Linn Hegdal: Filip Lamprecht, bebislyckan och relationen med ex-pojkvännen Jacob

- Foto: Foto: Claudio Bresciani/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Linn Hegdal är proffsdansaren som vi fått följa under hela fem säsonger av Let's Dance. Här kan du läsa mer om Linn Hegdal!

Linn Hegdal blev känd för svenska folket när hon klev in som en av proffsdansarna i "Let's dance" 2018. Hon medverkade i hela i fem säsonger av det populära tävlingsprogrammet och har tagit sig till final hela fyra gånger. Hegdal gjorde sin sista säsong våren 2022 då hon tävlade tillsammans med influencern Filip Dikmen. Inför "Let's dance" 2023 valde hon att tacka nej för att satsa på sina studier. 

"Känns jättekonstigt, lite sorgligt men ändå rätt. Mest för att det där jobbet är något av det roligaste jag någonsin gjort och varit mitt liv de senaste fem åren. Det kommer kännas lite tomt.", skrev hon på sociala medier då.

Linn Hegdal och Katja Luján Engelholm 

Sedan dess har hon uppdaterat flitigt på Instagram och delat med sig av både dans och vardag. 

En som inte allt för sällan dyker upp i Linn Hegdals sociala medier är danskollegan Katja Luján Engelhom, som även hon varit dansare i "Let's dance". Dansduon är goda vänner och spenderar en hel del tid tillsammans. 

Bebislyckan 

När Katja Lujan Engelholm nyligen blev mamma var Linn Hegdal en av dem som öppet visade upp sin glädje över bebisens ankomst.

"Det absolut lyckligaste i mitt liv just nu!!!!", skrev Hegdal på Instagram då. 


Linn Hegdals uppväxt och var bor hon idag?

Linn Hegdal är född och uppvuxen i Landskrona. Där växte hon upp med sin mamma, pappa och två bröder. 

 

Idag bor Linn på Södermalm i Stockholm. Det gör även Filip Lamprecht som hon är tillsammans med. De är dock inte sambor, i alla fall inte för närvarande. 


Linn Hegdal är tillsammans med Filip Lamprecht 

Våren 2021 tävlade Linn Hegdal tillsammans med Filip Lamprecht i "Let's dance". I programmet blev de väldigt nära vänner, vilket ledde till att fans började ana att Linn och Filip var mer än bara vänner. 

Under tiden "Let's dance" pågick var både Linn och Filip i varsitt förhållande, Linn med danskollegan Jacob Persson och Filip med artisten Peg Parnevik

En kort tid efter att programmet nått sitt slut, och Filip och Linn tagit hem vinsten i TV4-programmet, avslöjades det att Peg och Filip hade avslutat sin relation. 

Året därpå hade även Linn och Jacob gjort slut. 

I januari 2024 publicerade Filip Lamprecht en Instagram-video där han summerade sitt 2023, varpå en och annan bild på Linn Hegdal dök upp.

LästipsPeg Parnevik om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation

Foto: Instagram/@filiplamprecht 

Filip Lamprechts kärleksförklaring till Linn Hegdal 

En kort tid därefter kom ytterligare ett Instagram-inlägg från Lamprecht, närmare bestämt ett inlägg där han öppet och ärligt visade upp sin kärlek för Linn Hegdal. Han avslöjade dessutom att de då varit tillsammans i ett år

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev han på Instagram då. 

"Älskar dig!!! Massor massor massor", skrev Hegdal i en kommentar under kärleksförklaringen.

Linn Hegdals relation till ex-pojkvännen

Innan relationen med Filip Lamprecht var Linn Hegdal i en relation med proffsdansaren Jacob Persson. De har känt varandra länge då de dansat ihop sedan unga år. 2019 bestämde de sig för att flytta till Italien ihop, och strax därefter blev de ett par. Ett par år därpå gick Linn och Jacob skilda vägar. 

Håller du med?
Tack för din röst!