Peg Parneviks hårda ord om ex-pojkvännerna: "Suger"

Peg Parnevik var tidigare ihop med Filip Lamprecht, som idag är ihop med Linn Hegdal. - Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik talar ut om känslorna hon har för sina och andras ex-relationer.

Artisten Peg Parnevik, 28, är idag tillsammans med Sebastian De la Vega, 38. Relationen avslöjades i höstas och i sin podcast "Peg & Penny" öppnade Peg upp sig och berättade hur fin hennes nya relation är:

– Det är första gången jag känner mig på riktigt lugn i en relation, sa hon i podcasten då. 


Peg Parnevik och Filip Lamprecht om uppbrottet

Men innan hon träffade Sebastian har hon haft ett par andra pojkvänner, däribland Jesper Niklasson, 26, och Filip Lamprecht, 26. När uppbrottet med den sistnämnda skedde blev det stor uppmärksamhet i media, och båda parter har talat öppet om både relationen och dess uppbrott.

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, har Filip Lamprecht tidigare sagt i samband med att han gästade podcasten "Två meter dumheter"

– Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder" och berättade då även att uppbrottet kom som en "chock" för henne och att Lamprecht gjorde slut med henne via sms. Du kan läsa mer om det här

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures  

Hårda orden om ex-relationerna 

Men att ha ex-pojkvänner är inte helt enkelt, i alla fall inte om man frågar Peg Parnevik. I sin podcast "Peg & Penny" berättar hon om de svårigheter hon känner inför både sina och andras ex:

– Jag har haft lite svårt med folks ex. Jag tycker så här "blä". Men det är också för att mina ex suger. För att vara ärlig. Man hade en magkänsla, den var korrekt. 

LästipsPeg Parneviks ord om ex-pojkvännen: "Varit otrogen..." 

"Kan bli ganska elak"

Hon förklarar att hon även har svårt för andra människor som är vän med sina ex, och berättar att hon själv inte kan rå för sitt beteende: 

– Jag kan bli ganska elak. Jag menar det inte, men det är någonting i mig. 

Peg Parnevik har även uttalat sig om Filip Lamprechts nuvarande relation med Linn Hegdal, 28. Du kan läsa mer om det här. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures