Peg Parneviks ord om ex-pojkvännen: "Varit otrogen..."

Peg Parneviks ord om ex-pojkvännen: "Varit otrogen..."
Peg Parnevik talar ut om sina tankar och känslor kring ex-pojkvännen. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Peg Parnevik öppnar upp och berättar om sina tankar och känslor kring sina tidigare relationer, som enligt henne kan ha kantats av bland annat otrohet.

Artisten Peg Parnevik har haft en sommar med spelningar runt om i landet. Framför sig har hon en höst där hon kommer synas i tv-rutan en hel del. Hon är nämligen en av artisterna som medverkar i det populära TV4-programmet "Så mycket bättre" i år. 

Peg Parnevik om nya pojkvännen Sebastian: "The one" 

Det råder ingen tvekan om att Peg Parnevik har fullt upp med spännande jobbprojekt. Men mitt i allt jobb har hon funnit kärleken igen, det avslöjade hon i samband med Rockbjörnen som ägde rum nyligen. 

Hon benämnde då sin nya kärlek som "the one" och sedan dess har Pegs nya pojkvän, Sebastian, synts en hel del på hennes sociala medier. 

Varit i relationer med Jesper Nicklasson och Filip Lamprecht 

Bakom sig har Peg Parnevik flera andra relationer, vissa av dem mer uppmärksammade än andra. 

I somras avslutade hon till exempel en tvåårig relation med en kille vid namn Jesper Nicklasson. Innan hon blev tillsammans med honom var hon i en lång och mycket omtalad relation med Filip Lamprecht, son till Kristin Kaspersen

Peg och Filip gjorde slut våren 2021, då han var med i "Let's dance" och tog hem hela tävlingen med sin danspartner Linn Hegdal – en tjej han setts umgås med en hel del på sistone. Det kan du läsa mer om här.

Peg Parnevik talar ut om ex-pojkvännen 

I ett avsnitt av podcasten "Peg och Penny", som drivs av systrarna Peg och Penny Parnevik, tar duon upp gamla förhållanden de haft och hur relationerna till exen ser ut idag. 

När Peg Parnevik tar ton väljer hon att inte nämna några namn, utan uppmuntrar istället poddlyssnarna att själva föreställa sig vem det är hon kan tänkas prata om. 

"Alla andra säger att han varit otrogen"

Hon uttrycker bland annat att ett av hennes ex, efter att de gjort slut, hört av sig till och börjat dejta den tjej som han innan försäkrat henne om att hon inte behöver oroa sig över. 

– Jag kommer inte säga namn, men ni kanske vet att jag var med om en situation där jag kände att jag vet inte om han varit otrogen, han har sagt till mig att han inte var det. Jag vet inte vem jag ska lita på, alla andra säger att han varit otrogen. 

"De är tillsammans" 

Hon poängterar att hon inte heller kunnat neka det hon sett och den kemin hon menar funnits mellan hennes ex och den andra tjejen, den där hennes dåvarande pojkvän ska ha försäkrat henne om att hon inte behöver oroa sig för. 

– Nu visar det sig att de är tillsammans. Ni alla vet vem jag pratar om. Jag känner upprättelse för Peg, utbrister hon i avsnittet och framhåller att det hon känt på sig under tiden denna kille inte var hennes ex, utan hennes partner, stämmer. 

LästipsHan är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér