Amanda Schulman blev gravid efter tre veckor med Alex: "Vi kände ju inte ens varandra"

Amanda Schulman blev gravid efter tre veckor med Alex: "Vi kände ju inte ens varandra"
Alex och Amanda Schulman. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Paret Schulman blev gravida efter bara några veckor tillsammans och har sedan dess skapat sig ett liv med tre barn, en hund och två framgångsrika karriärer.

Amanda Schulman, 43, och Alex Schulman, 47, har varit ett par sedan 2009 och har sedan dess fått tre barn. Parets äldsta dotter, Charlie, blev till bara tre veckor efter att börjat dejta. 

Det faktum att de blev gravida så snabbt var något som Alex Schulman tyckte var bra, det berättade han när han gästade tv-programmet "Malou möter":

– Jag minns hur glad jag var när hon blev gravid efter bara tre veckor: "Nu har jag henne, nu kan hon inte eller det kanske hon kan, men det är mycket jobbigare att lämna mig". 

"Vi kände ju inte ens varandra"

För Amanda var det blandade känslor att bli gravid så snabbt in i förhållandet, det berättar hon i podcasten "In bed with Emilia", som drivs av Emilia de Poret, 47. 

– Från att vi sov på någon madrass och kunde vakna mitt i natten och öppna en flaska vin, till att kissa på stickan och bara "nej men då dricker vi te då", säger Amanda och fortsätter: 

– Vi kände ju inte ens varandra. Så den graviditeten gick väldigt mycket ut på att vi planerade för hur vi skulle ha det, inte när vi fick ett barn utan när jag inte var gravid längre. 

Amanda Schulman tillägger: 

– Det var ju skakigt att fira ett år med en tre månaders bebis.

Alex och Amanda Schulman. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Amanda Schulman om dejterna med Alex

Men när bebisen väl kom skulle de börja dejta igen, och med det lovade de också varandra att det här med "date nights" var något de skulle hålla kvar vid. 

Amanda Schulman förklarar också att hon och Alex idag alltid börjar sina hemmadejter med att de först tar en drink och äter ost och chark, för att sedan laga en härlig huvudrätt. 

Att det gick så snabbt i början av parets relation har helt enkelt lett till att de tar väl hand om sin relation idag, och det här med dejtkvällar sitter i ryggmärgen. 

– Jag tror att vi fick in det snabbt i vår relation, berättar Schulman i "In bed with Emilia".

Alex och Amanda Schulman gifte sig på Gotland 2010.