Benjamin Ingrossos dystra ord om kärleken: "Har inget"

Benjamin Ingrosso verkar inte ha särskilt mycket på gång när det kommer till kärleken.
Benjamin Ingrosso verkar inte ha särskilt mycket på gång när det kommer till kärleken. - Foto: Claudio Bresciani/TT / Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har tidigare varit tillsammans med Linnea Widmark och haft en fling med Frøya Winther. Men hur ligger det till med Benjamins relationer idag? Nu öppnar stjärnan upp om kärlekslivet.

Benjamin Ingrosso är en man med minst sagt mycket på gång. Han har precis blivit farbror, ska ge ut en bok, har nyligen startat företag tillsammans med sina syskon och fortsätter att underhålla Sverige med sin musik.

Men hur ligger det till med 26-åringens kärleksliv egentligen?

Benjamin Ingrossos relationer med Linnea Widmark och Frøya Winther

Benjamin var tillsammans med influencern Linnea Widmark i sex år. Paret gick skilda vägar 2019, men är fortfarande bra vänner. 

Under 2022 ryktades det om att Ingrosso hade en fling med den norska småbarnsmamman och influencern Frøya Winther. Men även den relationen verkar nu ha runnit ut i sanden.

Benjamin Ingrosso om kärleken

Nu öppnar Benjamin Ingrosso upp sig och berättar hur det ligger till med kärlekslivet, och just nu verkar det som att det inte händer särskilt mycket på den fronten. Han uppgav nämligen att kärlekslivet fick ett väldigt låg betyg när han, under en röda mattan-intervju med sajten Hänt, fick frågan om hur det ligger till med just kärlekslivet. 

– Noll, för jag har inget kärleksliv, sa han till sajten

Han berättade även att det inte finns några dejter i sikte, men uttryckte att "kommer det så kommer det". 

Lästips: Benjamin Ingrossos nya bröllopsbesked – visar upp bröllopsplatsen