Klara Hammarströms uppmärksammade Instagram-bilder, pojkvän och så mycket tjänar hon

Klara Hammarström: Uppmärksammade Instagram-bilderna, pojkvän och så mycket tjänar hon
Klara Hammarström. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Klara Hammarström är idag känd som en etablerad Mello-artist då hon varit med flera år på raken, och dessutom gjort succé! Hon har blivit populär hemma i stugorna och är dessutom en uppmärksammmad profil på Instagram. Du kan läsa mer om artisten här!

Artisten Klara Hammarström slog igenom 2019, då med låten "You should know me better". Året därpå debuterade hon i "Melodifestivalen" med låten "Nobody". 

Även 2021 och 2022 medverkade hon i tävlingen, först med låten "Beat of Broken Hearts" och sen med "Run to the hills". 

Karriär inom ridsport

Förutom en strålande artistkarriär har hon också en karriär inom ridsport. Hon kommer från en ryttarfamilj och har själv varit tävlingsryttare. 


Klara Hammarström har tio syskon

Klara Hammarström är uppvuxen i en stor familj. Klara själv är tvillingsyster. Hennes tvillingsyster heter Selma Hammarström

I familjen finns det även ett trillingpar, Mathilda, Amanda och Lukas

Klara har även syskonen Ingemar, Julian, Ellen, Adam, Annabel och Florian

Klara Hammarströms föräldrar heter Anna och Eskil

I en intervju med SvD har Klara tidigare berättat om hur det är att ha en så stor familj: 

–  Jag vet inte hur det är att ha en liten familj, det kanske är jätteskönt. Jag älskar min stora familj. Man lär sig att argumentera för sin sak och det gäller att vara snabb när man tar mat. Jag får ofta påminna mig om att äta i lugn och ro.  


Klara Hammarström: Ålder 

Klara Hammarström är född den 20 april 2000. Hon fyllde alltså 24 år 2024. 

Klara Hammarström. Foto: Patrik C Österberg/ STELLA Pictures 


Har Klara Hammarström pojkvän? 

I början av 2024 kom beskedet att Klara Hammarström och pojkvännen tillika hockeyspelaren Alexander Holtz gjort slut. Klara och Alexander blev tillsammans 2020, men efter fyra år tillsammans valde de alltså att göra slut. Under en röda mattan-intervju med Expressen berättade hon att det ska krävas "en riktigt bra kille" om hon ska gå in i ett förhållande snart igen: 

– Jag är så jävla nöjd med min status i livet, så det ska vara en riktigt jävla bra kille. Annars får det vara, sa hon till tidningen då. 

Alexander Holtz och Klara Hammarström. Foto: Charlotte Brunzell/Stella Pictures 


Klara Hammarström och Martinus

När "Melodifestivalen" 2024 gick av stapeln var den norska syskonduon Marcus och Martinus med och tävlade. De gick hela vägen till final, och på efterfesten sågs Martinus umgås en hel del ihop med Klara Hammarström – något som resulterade i att det började florera ett romansrykte mellan dem. 

På Hammarströms Instagram strömmade kommenterar gällande den norska artisten in: 

"Hoppas du hade det trevligt med @martinusgunnarsen igår" och "stämmer det att du vaknade med en av tvillingarna?", löd några av de kommentarer som skrevs på hennes Instagram. 

Du kan läsa mer om det här. 

Marcus och Martinus. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Klara Hammarströms uppmärksammade bilder 

Under 2024 publicerade Klara Hammarström ett gäng bilder på Instagram – bilder som blev mycket uppmärksammade då artisten poserade avklädd på bilderna. 

Under bilderna uttrycktes blandade reaktioner från följarna. En del undrade vad hon ville förmedla genom de avklädda bilderna medan andra hyllade dem. Du kan läsa mer om det här.


Så mycket tjänar Klara Hammarström 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Klara Hammarström en fastställd förvärvsinkomst på 218 400 kronor under 2022. Delat på årets tolv månader ger det en lön på 18 200 kronor i månaden. 

Fram till 2024 var hon också involverad som styrelseledamot i bolaget Mitt hjärta music AB – ett bolag som bedriver verksamhet inom musikproduktion. I bolaget står Klaras mamma Anna som VD och pappa Eskil som styrelsesuppleant. 

Under 2023 omsatte bolaget hela 2 459 000 kronor. 2022 omsatte bolaget 810 000 kronor. 

LästipsKristin Kaspersens miljonsuccé – så mycket tjänar hon

LästipsDunderlönen: Så mycket tjänar Hannah Widell 

LästipsSå mycket tjänar Benjamin Ingrosso