Därför trodde Alex Schulman att Amanda var otrogen

Därför trodde Alex Schulman att Amanda var otrogen
Alex och Amanda Schulman har varit gifta sedan 2010. - Foto: Pontus Lundahl/TT, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Alex och Amanda Schulman har varit gifta sedan 2010. I podcasten "Alex & Sigge" öppnar Alex Schulman upp om osäkerheten i relationen.

Amanda Schulman, 44, och Alex Schulman, 48, gifte sig 2010, omkring två år efter att de blivit ett par. 

2009 fick de dottern Charlie ihop och sedan dess har paret fått ytterligare två barn, Frances född 2012 och Louis född 2017. 

Alex och Amanda Schulman med dottern Charlie. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola 

Schulmans våning på Östermalm 

Familjen bor i en stor våning på Östermalm i Stockholm. De har även ett landställe på Gotland där de spenderar en hel del tid, inte minst på somrarna. 

Den senaste tiden har Amanda även använt sommarstället för att kunna skriva i lugn och ro. Hon och systern Hannah Widell, 49, har nämligen nyligen skrivit klart sin åttonde bok och sitter redan nu och skriver på nästa manus. 

Hannah Widell och Amanda Schulman. Foto: Christine Olsson/TT 

Nya projektet 

Förutom en rad olika böcker ligger Hannah och Amanda även bakom Viaplay-serien "Två systrar", och nu arbetar de på en ny produktion i rörligt format. Därför har de tagit sig till Gotland för ytterligare lite skrivartid. 

Det faktum att Amanda Schulman gett sig iväg är något som Alex Schulman tar upp i podcasten "Alex & Sigge", som han driver tillsammans med Sigge Eklund, 50. 

Amandas senaste resa till Gotland har nämligen skapat en hel del funderingar och oro hos Alex, som menar på att det funnits tecken på att hans fru varit otrogen mot honom – det var i alla fall vad han trodde. 

– Det var som var annorlunda den här gången var att hon nu skulle åka tillsammans med en manlig manusförfattare, berättar han i podcasten.

Alex förklarar att han inte känner den manusförfattare som Amanda gett sig iväg med, men att han vet att han heter Gunnar

Alex och Amanda Schulman. Foto: Anders Wiklund/TT 


"Jag vet inte vad de gör" 

I podcasten förklarar Alex Schulman att han upplevt att hans fru uppträtt frånvarande under tiden hon varit iväg. Samtidigt bubblade svartsjukan inom honom. 

– Jag vet inte vad de gör, och det är väl det som är det värsta, säger han och tillägger sedan: 

– Jag tänker att de ligger kanske med varandra i detta nu. 

Alex Schulman. Foto: Pontus Lundahl/TT 


"Skäms"

Efter några dagar anlände Alex själv till Gotland, och det visade sig att det inte var någon fara alls gällande nämnda Gunnar och Amanda. 

– Man skäms ju så mycket. När ens svartsjuka har kommit på skam så känner man sig ju så otroligt fånig, töntig, liten, ond och missunnsam, säger Alex i podcasten och fortsätter: 

– Jag går på några sekunder från att ha en hundraprocentig övertygelse till att jag är helt totalsäker på att de naturligtvis inte har en relation. 

Lästips: Dunderlönen: Så mycket tjänar Hannah Widell