Här dyker Filip Kaspersen Lamprecht oväntat upp i "Så mycket bättre"

Här dyker Filip Kaspersen Lamprecht oväntat upp i "Så mycket bättre"
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht var ett par i sex år. - Foto: Skärmdump/Så mycket bättre, Stella Pictures
Dela på Pinterest
I det sista avsnittet av årets säsong av "Så mycket bättre" dyker Peg Parneviks ex, Filip Kaspersen Lamprecht, upp inför att Ellen Krauss ska framföra låten "Loafers".

Årets säsong av "Så mycket bättre" börjar lida mot sitt slut. Artister har kommit och gått, men några av de som varit med under säsongens alla avsnitt är Mapei, Ellen Krauss och Peg Parnevik

Den sistnämnda både tolkar och får en av sina låtar tolkade i det åttonde och sista avsnittet av tv-programmet. Peg Parnevik tolkar en låt av Pär Wikstens "The Wannadies", och själv får hon låten "Loafers" tolkad av Ellen Krauss. 

Peg Parnevik i "Så mycket bättre" avsnitt 8. Foto: Skärmdump/Så mycket bättre 

Filip Kaspersen Lamprecht i Pegs musikvideo 

I samband med att Ellen Krauss låtval presenteras dyker ingen mindre än Filip Kaspersen Lamprecht upp i "Så mycket bättre", närmare bestämt i den musikvideo som visas i programmet. 

Filip, som är Pegs ex-pojkvän, är nämligen med i musikvideon till "Loafers". 

Var tillsammans i sex år 

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik var tillsammans i sex år. Relationen tog slut 2021. Peg har tidigare berättat att Filip gjorde slut via sms. 

– Men jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig. 

– Jag kom hem och han hade flyttat ut, berättar hon i podcasten "Brottarbröder". 

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik 2019. Foto: Stella Pictures

Orden om ex-pojkvännens nya relation 

Båda parter har hittat kärleken på nytt. I podcasten "Peg & Penny", som Peg driver tillsammans med sin syster Penny Parnevik, berättar hon att hon får "ont i magen" när hon tog del av informationen att Filip har hittat kärleken på nytt. 

– När jag ser artiklar om att han har ny tjej, så blir jag så här... får ont i magen. Jag bryr mig inte, men jag får ändå så här "yikes" typ, säger Peg i ett avsnitt av podcasten.


LästipsPeg Parneviks ord om nya pojkvännen Sebastian – avslöjar åldersskillnaden