Johanna Nordström slår tillbaka mot smalhetsen

Johanna Nordström slår tillbaka mot smalhetsen
Johanna Nordström. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson , Fredrik Persson/TT
Dela på Pinterest
Komikern Johanna Nordström står upp mot smalhetsen i samhället och bestämde sig för att avfölja de som triggar henne på sociala medier, det berättar hon i en intervju med Femina.

Johanna Nordström, 28, är komikern som tagit hela Sverige med storm med sin humor, inte minst via podcasten "Ursäkta" och i sin egen standup-show "Ring polisen". 

Johanna Nordström. Foto: Jessica Gow/TT

Så hanterar Johanna Nordström smalhetsen

Hon är inte bara populär på stand up-scenen, utan även på sociala medier där hon har över 375 000 följare. Men sociala medier bringar inte bara positivitet för Nordström, det berättar komikern i en intervju med Femina

"Extremt besatta av att vara smala" 

Johanna Nordström förklarar att innehåll på plattformar som Instagram har gett henne en del jobbiga tankar om sig själv, vilket gjorde att hon bestämde sig för att avfölja en hel del människor på sociala medier. 

– Jag orkade inte se det. Jag får bara panik och känner ångest över mig själv. Man övertänker hur man ser ut och saker som har med utseende att göra, säger hon Johanna Nordström till magasinet och berättar hur hon gör för att hantera de ångestkänslor som kommer:

– Det är ju 100 procent via humor. Vi skämtar ju väldigt mycket i podden om just det här med att alla är så extremt besatta av att vara smala. Att det blir en tävling i att äta minst, se bäst ut eller göra flest ingrepp

LästipsMolly Hammar sätter ner foten efter besök i klädbutiker: "Smalhets"