Bianca Ingrosso öppnar upp om hjärtekrossen – flydde landet

Bianca Ingrosso öppnar upp om hjärtekrossen – flydde landet
Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har inte haft det lätt i kärlekslivet den senaste tiden. Läs mer här!

Bianca Ingrosso, 29, lever ett liv i sus och dus med en hel del på sitt schema. Hon arbetar inte bara med det framgångsrika skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, utan även med smyckesvarumärket Ani Jewels samt klädmärket Àvora Studio. 

Hon är även en stor profil i sin egen person, och är ansiktet utåt för flera stora kampanjer. 

Bianca Ingrosso och hennes agent Vanessa Lindblad driver klädmärket Avora tillsammans. Foto: Christine Olsson/TT 

Biancas miljonlön 

Det går helt enkelt inte dåligt för Bianca Ingrosso. Det syns inte minst på de siffror som visar hur mycket hennes bolag omsätter och hur mycket hon själv tjänar. 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tittat på hade Bianca Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 1 576 200 kronor under 2022, vilket delat på årets tolv månader ger en månadslön på 131 350 kronor. 

Du kan läsa mer om Bianca Ingrossos miljonbolag och lön här. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Ex-pojkvännen kär på nytt

Men på kärleksfronten ligger hon, till skillnad från på jobbfronten, ligger hon ganska lågt. Hon är i alla fall inte särskilt öppen med hur det går för henne efter uppbrottet från Phillipe Cohen som skedde sommaren 2022. 

Han har hittat kärleken på nytt och kilar stadigt med sin flickvän Rebecca Lindbergh Thor

Phillipe Cohen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund 

Bianca och hockeyspelaren 

Bianca har tidigare nämnt att hon fattat tycke för en svensk hockeyspelare, men har inte yttrat sig mer om honom än att hon berättat att hon tycker att han är "otrolig". Sommaren 2023 sågs Bianca Ingrosso ihop med denna hockeyspelare på Ibiza. Du kan läsa mer om det här

Men relationen verkar inte ha utvecklats till någon långvarig kärleksrelation, och i en ny intervju i den norska talkshowen Else! berättar Bianca Ingrosso att hon nyligen flydde landet till följd av att hon känt sig hjärtekrossad. 

Hatstorm under Mexico-resan 

Resan som det talas om i talkshowen är den som tog Bianca till Mexico. Där vistades hon i flera veckor tillsammans med vänner och kollegor. 

Väl där skapade 29-åringen stor uppståndelse då hon publicerade en video på sig själv iklädd bikini. I videon syns hon skära upp frukt, och det faktum att hon utförde detta enbart klädd i bikini skapade alltså starka reaktioner i sociala medier. 

 

Biancas svar på tal 

Videon skapade en hatstorm, något Bianca själv tog upp i ytterligare ett inlägg i sociala medier: 

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar.", skrev hon i det inlägget. 

Men själva resan ska alltså ha uppkommit till följd av att hon upplevt hjärtekross. 

"Behövde komma bort" 

I den nämnda talkshowen Else! ska berättar hon att det bara var några veckor sedan hon kände sig hjärtekrossad. Hon berättar då att det var en av anledningarna till att hon reste iväg till Mexico: 

– Ja, det var en av anledningarna. Jag behövde komma bort, säger hon i programmet. 

Bianca Ingrosso var även på retreatet Baravara i höstas, något hon själv upplevde som "sitt livs resa"