Peg Parnevik öppnar upp om sitt dåliga mående: "Dumpar allting"

Peg Parnevik. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Peg Parnevik gör musiksuccé efter musiksuccé och för ett tag sedan berättade hon om sin nya kärlek, Sebastian De la Vega. Men trots framgångarna mår hon inte på topp, det berättar hon i podcasten "Peg & Penny".

Det har hänt en hel del i artisten Peg Parneviks liv den senaste tiden. Under hösten var hon med i TV4-programmet "Så mycket bättre" och gjorde där succé med sina olika tolkningar. En av de låtar som toppat topplistorna sedan dess är "Bättre nu (The Wedding", som är en version av Ellen Krauss låt "The Wedding". 

 


Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega 

I samma veva som "Så mycket bättre" drog igång avslöjade också Peg Parnevik att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från musikproducenten Jesper Niklasson

Peg Parneviks nya pojkvän heter Sebastian De la Vega och syns numera en hel del i hennes Instagram-flöde. Även i podcasten "Peg & Penny", som Peg driver tillsammans med sin syster Penny Parnevik, berättar hon en del om relationen. 

Hon har bland annat berättat om den åldersskillnad som råder mellan henne och pojkvännen, och då berättat att det skiljer tio år mellan dem

– Jag fyller 29. Jag fattar att det är många år mellan, men vi är ganska jämna nu, säger Peg i ett poddavsnitt och fortsätter:

– Om jag var 19 och han 29, ja det är jättemycket. 


LästipsPeg Parnevik om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation 

Aktuell med vårturné 

Både kärlekslivet och karriären går till synes som tåget för Peg, och just nu är hon aktuell med vårturnén "Golfarens dotter on tour". Men trots publikjubel och succé på andra plan, är artistens mående inte på topp. 

Peg Parnevik. Foto: Christine Olsson/TT 

Peg Parnevik berättar om måendet 

I den tidigare nämnda podcasten "Peg & Penny" öppnar hon upp och berättar att hon inte mått särskilt bra på senaste. 

– Jag träffade min terapeut och hon bara "du låter utmattad", berättar Peg i podcasten. 

– Jag tror att du är det, säger Penny. 

– Jag tror också det och då känner jag så här att gud vad jag bara "blä blä blä" på er. Emotionellt bara dumpar allting, säger Peg. 

– På de som lyssnar? Ja faktiskt, säger Penny. 

Peg och Penny Parnevik. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Vi håller tummarna för att Peg mår bättre snart och att hon hinner vila upp sig mellan spelningarna!