Penny Parneviks nya flyttbesked med Douglas och barnen: "Folk blir provocerade"

Douglas Murray och Penny Parnevik Murray. - Foto: Mickan Palmqvist/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray har bott med sina barn i Sverige och centrala Stockholm sedan 2020. Nu berättar Penny hur det ligger till på boendefronten.

2017 fann Penny Parnevik, 27, kärleken i Douglas Murray, 43. De idag äkta makarna hade då känt varandra en längre tid, detta eftersom Douglas redan då var god vän med Pennys föräldrar, Mia och Jesper Parnevik

Jesper Parnevik och Mia Parnevik. Foto: Stella Pictures

Mias och Jespers reaktion på relationen

När Penny blivit 20 år gammal sa det plötsligt klick mellan henne och Douglas, ett besked som hennes föräldrar ska ha tagit med ro: 

– De var inte direkt chockade. Pappa var skitcool, han ropade på mig direkt och frågade om jag ville prata om det, sa Penny Parnevik när hon och Douglas Murray gästade talkshowen "Bianca" hösten 2022. 

Douglas Murray och Penny Parnevik. Foto: Stella Pictures

Har tre barn tillsammans 

2019, två år efter att de blivit tillsammans, fick paret sitt första barn, sonen Atticus. 2021 fick de dottern Pebble och 2023 blev de trebarnsföräldrar då sonen Achilles kom till världen. 

I början av Penny Parneviks och Douglas Murrays förhållande bodde de i Kalifornien, USA. Idag bor de tillsammans med sina barn i Sverige, närmare bestämt i Stockholm. 

Familjen Parnevik-Murray. Foto: Stella Pictures 

Planerna om en flytt till Bromma 

Lägenheten familjen bor i är en trea belägen i centrala Stockholm. Enligt Penny själv får familjen inte plats i lägenheten de bor i nu, men är bostadssituationen något de vill ändra på i nuläget? Det är en fråga som dyker upp under en frågestund som Penny Parnevik och systern Peg Parnevik håller i sin podcast, "Peg & Penny". 

"Vill Penny och Douglas bo kvar i sin lägenhet eller skulle ni vilja flytta?", lyder frågan Penny svarar på i podcasten. 

Peg flikar in: 

– Jag undrar också det, för ett tag ville ni bo i hus. Så kollade ni på hus i Bromma, vad hände med det?

– Det var skitkul, men jag vill inte bo i hus. Men ibland får jag ryck att jag bara "åh vad mysigt", svarar Penny i avsnittet. 

Peg och Penny Parnevik. Foto: Stella Pictures 

"Vi får inte plats" 

Orden chockar Peg, som menar att de inte kan bo kvar i den lägenheten de bor i nu om de vill ha fler barn. 

– Får vi plats? Nej. Folk blir provocerade när jag säger det, men vi får inte plats. Barnen sover skavfötters i en säng. 

Om familjen skulle hitta ett hus som de båda älskar och känner passar perfekt för dem, då skulle hon däremot kunna tänka sig att köra:

– Grejen är så här, om jag hittar ett hus som är så här "det här känns så Penny och Douglas att jag vet inte vad". Yeah absolutely, let's try it, säger Penny i podcasten. 

LästipsPeg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega