Alice Stenlöf har sålt sin lägenhet - dit flyttar hon nu: ”Drömhem”

Alice Stenlöf har sålt lägenheten
Alice Stenlöf har sålt lägenheten - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf ska flytta. Nyligen berättade influencern att hon sålt sin lägenhet – och avslöjar samtidigt var flytten bär av.

Det var under våren 2023 som influencern Alice Stenlöf berättade att hon träffat kärleken på nytt och att det var en tjej hon blivit kär i. Till en början var Alice relativt sparsam med att dela med sig om sin nya relation och det tog ett tag innan hon visade upp sin nya kärlek på sociala medier. Men med tiden har vi fått se allt mer av flickvännen och deras liv tillsammans. 

Ett par månader efter relationsavslöjandet valde Alice ändå att dela med sig om vem det var som stulit hennes hjärta och det visade sig vara dj:n Amani Smith som var Alice Stenlöfs nya kärlek.

Paret verkar upp över öronen förälskade i varandra och i höstas berättade Alice att hon blir rejält uppvaktad av flickvännen som ofta överaskar henne med blommor. I en vlogg berättade hon: 

– Jag vill också säga det här i vloggen, att jag har fått blommor varje vecka i tre månader.  

Hon tillägger:

– Det är för sjukt. 

Läs mer: Alice Stenlöf: Pojkvänner, lägenheten och så mycket tjänar hon

Därför har Alice Stenlöf inte flyttat ihop med Amani 

Nyligen publicerade Alice en vlogg på sin Youtube-kanal där tittarna får följa med på hennes helg. I videon får vi se hur Alice rensar ut en av sina garderober så att Amani ska få mer plats för hennes kläder hemma hos Alice. Då berättar hon om deras boendesituation – och varför de inte flyttat ihop ännu trots att de spenderar mycket tid tillsammans. 

– Vi kan lika gärna flytta ihop. Jag vet inte varför vi inte har gjort det ännu. Det är typ av principskäl, att det ska ha gått en viss tid. Att vi inte är där än, säger Alice. 

Alice Stenlöf säljer lägenheten – dit flyttar hon 

Tåget tuffar på för Alice, både i karriären och i privatlivet. Nu berättar hon om ett nytt stort steg i livet – hon har nämligen sålt sin älskade lägenhet i Vasastan. 

”Fina fina fina Vasastan. Du känns så trygg och fin!!! Livet går i 180 och jag har knappt tagit in att jag sålt min lägenhet och behöver ta tag i att hitta mitt nästa drömhem.”, skriver Alice på Instagram. 

Influencern har däremot inte hittat sin nästa bostad ännu men är tydlig med att flyttlasset inte kommer behöva åka så långt – hon vill nämligen stanna i närområdet och nästa lägenhet ska även den ligga i Vasastan. 

”Vasastan blir inte av med mig dock… har ni någon trea i krokarna som ni vill lämna över så hojta”, avslutar hon inlägget.

Lägenheten hon sålt ligger i Vasastan och hon flyttade in för tre år sedan. När hon flyttade in renoverades lägenheten och har idag ett kök i trä, vita väggar i de flesta rummen, en walk-in closet och en stor härlig terrass på 13 kvadratmeter. Hon har tidigare berättat att lägenheten kostade 6,5 miljoner när hon köpte den och att hon köpte den helt själv. Vad slutpriset vid försäljningen landade på finns det i skrivande stund inga uppgifter om. 

Om Alice och Amani ska bli sambos i den nya lägenheten är ingenting som influencern delat med sig av!