Benjamin Ingrossos festkväll med stjärnkocken avslöjad: "Så full"

Benjamin Ingrossos festkväll med stjärnkocken avslöjad: "Så full"
Benjamin Ingrosso. - Foto: Claudio Bresciani//TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
När artisten Benjamin Ingrosso festade loss med stjärnkocken Tommy Myllymäki gick det vilt till!

Benjamin Ingrosso lever ett liv i sus och dus. När han inte är ute på sina slutsålda turnéer är han på olika galor – så som Grammisgalan och tidningen Cafés gala där årets bäst klädda man koras – syns han ofta äta på olika restauranger. 

Artistens stora matintresse syntes inte minst i tv-programmet "Benjamins" där Benjamin Ingrosso bjöd in olika kända gäster som han lagade mat till. 

TV4-programmet pågick i tre säsonger och den sista säsongen sändes våren 2023. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani/TT 

En känd person som inte hann vara med i programmet, men som även han syns i matsammanhang på TV4 en hel del, är stjärnkocken Tommy Myllymäki

Tommy Myllymäki. Foto: Erik Simander/TT 

Benjamin Ingrossos festkväll med Tommy Myllymäki 

Han är sedan 2023 jurymedlem i "Sveriges mästerkock" och driver själv flera restauranger, däribland den lyxiga krogen Aira på Djurgården i Stockholm. 

Någonstans i Benjamins och Tommys hektiska scheman har de två matintresserade profilerna mötts, och de har inte bara stött på varandra utan de ska ha haft en rejäl festkväll ihop. Det berättar både stjärnkocken och artisten för Nyheter24

Det är på den tidigare nämnda Café-galan som Tommy får tillfälle att berätta om kvällen med Benjamin:

– Jag och Benjamin stod på en fest här för några månader sedan och lagade nattamat tillsammans. 

"Så full så jag minns faktiskt inte"

När Benjamin fick frågan hur festkvällen med Tommy var svarade han att han inte riktigt minns vad de lagade på grund av att han han var så påverkad av alkohol: 

– Jag var så full så jag minns faktiskt inte. Men det var säkert typ en pasta med smör och citron och sådant. Det brukar jag alltid laga när klockan är fyra på natten och man är hungrig, säger Ingrosso till Nyheter24. 

LästipsSå mycket tjänar Benjamin Ingrosso