Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca visar upp stora lyckan: ”Underbart”

Phillipe och Rebecca har varit ett par i över ett år
Phillipe och Rebecca har varit ett par i över ett år - Foto: Instagram/@rebeccalindbergh, Youtube
Dela på Pinterest
Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca har varit tillsammans i över ett år. Nu visar de upp stora kärlekslyckan tillsammans.

Krögaren Phillipe Cohen, 30, från Göteborg blev känd för svenska folket när han var tillsammans med Bianca Ingrosso, 29, 

Paret var tillsammans i totalt tio år men under relationen gjorde de slut flertalet gånger, för att sedan hitta tillbaka till varandra. Men sommaren 2022 tog kärleksresan slut för gott och det uppbrottet blev det sista. 

Ungefär ett år senare började Phillipe synas med en annan tjej, Rebecca Lindbergh Thor, 27, och kort därefter gick paret ut med att de var i en relation. Idag bor de ihop i en lägenhet på Östermalm och de verkar lyckligare än någonsin. 

Phillipe och Rebecca på resa ihop

Phillipe driver två restauranger: Ted och Posto Pasta, så att han har en förkärlek till mat råder det ingen tvekan om. Ett intresse som han också verkar dela med Rebecca. På Instagram lägger de ofta upp bilder från resor och avnjuter god mat. 

Ett land som verkar ligga paret varmt om hjärtat är Italien, både som resmål men också maten lockar. Förra sommaren semestrade paret i landet, och när Phillipe fyllde 30 överraskade Rebecca honom med en resa till Rom

Och nu var det dags att packa väskorna igen. Paret befinner sig nämligen i Italien och verkar ha det riktigt härligt tillsammans. På Instagram lägger de båda upp bilder från resan och mycket tid spenderas på olika restauranger där de njuter av livets goda. 

 

Visar upp kärlekslyckan 

Paret ser ut att ha det riktigt härligt tillsammans och verkar sannerligen trivas i varandras sällskap. Och ingen av dem är blyga med att visa upp kärlekslyckan.

Foto: Instagram/@flippcohen
Foto: Instagram/@rebeccalindbergh

I kommentarsfältet på Rebeccas bilder är det flera personer som uppmärksammar parets kemi: 

”Ni verkar lyckliga ihop!”

”Underbart” 

”Love” 

”Så härligt”

stats