Pernilla Wahlgren om bröllopet med Christian: "Skita i allt"

Pernilla Wahlgrens ord till Christian inför bröllopet.
Pernilla Wahlgrens ord till Christian inför bröllopet. - Foto: STELLA Pictures/Daniel Bengtsson
Dela på Pinterest
Planeringen inför Pernilla Wahlgren och Christian Bauers andra bröllop har varit utmanande. Nu berättar Pernilla vad hon känner inför bröllopet med Christian.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifter sig i september 2024. Det blir parets andra bröllop, eftersom de faktiskt gifte sig i smyg redan i december 2023, omgiven av familjen och de närmsta vännerna. 

MISSA INTE: Linn Hegdals kärleksgest till Filip – framför alla

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december

Anledningen till den plötsliga vigseln i vintras var att Pernillas pappa, Hans Wahlgren, skulle kunna närvara på bröllopet. Hans var då obotligt sjuk i cancer, men hann ändå vara med på dotterns stora dag. 

Bara några månader senare gick Hans bort i sviterna av cancer.

Trots att Pernilla och Christian hade ett fantastiskt bröllop med familjen, vill de alltså genomföra sitt drömbröllop i Spanien ändå. Där välkomnas både familj och vänner till en stor fest. 

LÄS MERBarnen har inte bokat resa till Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgrens ord till Christian innan bröllopet: "Skita i allt"

Nu börjar det efterlängtade bröllopet alltså närma sig, men för att drömmen ska bli verklighet har det krävts en hel del planering. För Aftonbladet har Pernilla berättat att det är Christian som har det främsta ansvaret när det gäller planeringen.

– Han har varit helt otrolig, men jag måste hjälpa honom nu innan han går in i väggen och inte orkar vara med på sitt eget bröllop. Jag inser att jag aldrig har styrt upp en fest i hela mitt liv. Jo, jag har ju gift mig en gång på 90-talet, men jag tror att jag bara dök upp med en blombukett, säger hon till tidningen. 

Även på Instagram har hon tagit tillfället i akt att hylla sin make för hans insats.

"Chrille min Chrille… Kan inte fatta att jag snart ska få gifta mig med dig - igen..! Denna gång, det bröllop och den bröllopsplats som vi bokade för längesen och som vi nu planerat så länge att vi snart går in i väggen båda två..! Mest du! Men tillsammans med alla våra vänner och familj ska vi ska snart ha livets bröllopsfest - och fira just ”livet”..!", skriver Pernilla och fortsätter:

"... Och DÅ Chrille ska vi (förhoppningsvis) bara kunna luta oss tillbaka och skita i allt vad blomsterarrangemang, bordsplacering och bröllopsmenyer heter - och BARA ha kul och njuta av livets helg!"

Pernilla skickar också en kärleksfull hälsning till pappa Hans. Pernilla skriver att Hans kommer vara så saknad under dagen, men att han kommer vara närvarande i tanken. 

 "Jag är SÅ lycklig och tacksam att jag tack vare vår snabbt bokade lilla vigsel i julas , fick möjligheten att gå fram till Christian i kyrkan med pappa vid min sida - innan pappa blev för svag"

LÄS MER:

Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Inte passa in"

Så mycket kostar Alex och Amanda Schulmans lyxsemester

stats