Peg Parneviks offentliga pik till ex-pojkvännerna: ”Tyvärr”

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut våren 2021.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut våren 2021. - Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har varit i flera offentliga relationer innan hon träffade kärleken Sebatian De la Vega. Nu pikar hon ex-pojkvännerna i en video på Tiktok.

Peg Parnevik, 29, är på toppen av sin karriär, inte nog med att hon spenderade hela sommaren på turnén ”Golfarens dotter” som lockade publik över hela landet. I höst ser vi henne även i tv-rutan som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol”. 

Även privatlivet tuffar på som tåget, hon och pojkvännen Sebastian De la Vega, 38, verkar kärare än någonsin. Peg delar ofta med sig av livet med pojkvännen både på Instagram och i podden ”Peg & Penny” som hon driver med systern Penny Parnevik

Orden om relationerna med exen

Men innan Peg fann kärleken i Sebastian, har hon två andra offentliga relationer i bagaget. I ett och ett halvt år var Peg tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson. 

– Jag fattar att det är svårt att vara i en relation med mig för jag tror folk får en idé av vem jag är och sen när de får se verkligheten och bakom kulisserna, it’s not that pretty, sa Peg i podden i samband med uppbrottet. 

Innan dess var hon tillsammans med modellen och tv-profilen Filip Lamprecht, som hon gick skilda vägar med under våren 2021. Uppbrottet ledde till stor uppmärksamhet i media, och efteråt har båda parter pratat öppet om både relationen och uppbrottet. 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, har Filip Lamprecht tidigare sagt i podcasten "Två meter dumheter"

Peg har under åren sedan uppbrottet pratat om ex-pojkvännen och deras relation vid flera tillfällen. Om uppbrottet har hon tidigare sagt: 

– Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder" och berättade då även att uppbrottet kom som en "chock" för henne och att Filip gjorde slut med henne över sms

I ett tidigare avsnitt av ”Peg & Penny”, har Peg även sagt att hon har svårt för både hennes och andras ex. 

– Jag har haft lite svårt med folks ex. Jag tycker så här "blä". Men det är också för att mina ex suger. För att vara ärlig. Man hade en magkänsla, den var korrekt. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjorde slut 2021. Foto: Rojastudios/STELLA PICTURES

Offentliga piken till exen

Vad Peg tycker om sina ex, råder det ingen tvekan om, något hon också brukar skämta om. I en video på Tiktok har hon nu slängt iväg en pik till exen. Det är ett klipp från höstens säsong av ”Idol”. 

– Jag känner att jag ser folks potential. Jag vill se folk skina och utvecklas. Jag vill se hela resan, säger hon i videon. 

Till klippet skriver hon: 

”Jag med mina ex tyvärr” 

I kommentarerna är det flera personer som förstår piken och skriver: 

”Vi ska inte nämna några namn :)”

”Hahahahahahah ajjjjj”

”Lol you tell em girl”

”Du är sån ikon”

stats