Ciaras kryptiska framtidsbesked – efter svåra tiden med Måns

Ciara Jansons kryptiska framtidsbesked.
Ciara Jansons kryptiska framtidsbesked. - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Ciara Janson och Måns Zelmerlöw har gått igenom en svår tid. Nu lämnar Ciara ett kryptiskt besked om framtiden.

Ciara Janson, 37, och Måns Zelmerlöw, 38, har gått igenom en svår tid. Det hela började med att Ciara avföljde sin make på Instagram. 

MISSA INTE: Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med

Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons kris

Efter det dröjde det inte länge innan spekulationerna tog fart på sociala medier, och till slut kopplades Måns till ett uppmärksammat sexköp som Stoppa pressarna skrivit om. Att han skulle vara inblandad i skandalen gick han dock snabbt ut och dementerade.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han då till Aftonbladet

MISSA INTE: Josephine Qvist öppnar upp om svåra tiden: "Ta mitt liv"

Måns visar upp lyckan

Sedan dess verkar det som att Måns och Ciara har hittat tillbaka till varandra. Under sommaren har de nämligen publicerat en del bilder på varandra. 

När paret firade sin femte bröllopsdag i början av september 2024 passade Måns exempelvis på att visa upp lyckan på Instagram.

"FEM ÅR I DAG. Hon är helt otrolig. Vårat liv må vara fullt av kaos, men det är VÅRAT kaos! Tack för att du gifte dig med mig för fem år sedan @ciarajzelmerlow, och för att du fortfarande står ut med mig. Jag älskar dig. Så mycket.", skrev Måns då.

MISSA INTE: Lisa Ajax visar upp mysiga stunden med dottern – efter hatet

Ciara Jansons kryptiska besked om framtiden

Måns kärlekshyllning till Ciara skulle kunna visa att paret återigen står på stabila fötter. Nu hintar dock Ciara om att någonting kommer förändras i hennes liv.

I en händelse på Instagram har hon nämligen lagt upp en bild från en flygplats. På bilden skriver hon:

"Nu börjar det. Kapitel ett."

Minst sagt kryptiskt Ciara!

LÄS MER:

Intima videon på Peg Parnevik och Sebastian väcker reaktioner

Filip och Linns känslomässiga möte – efter svåra tiden

Edvin Törnbloms syrliga pik till Rosanna Charles

stats