Nina Glimsells bröllopsbesked – med hockeyspelaren: "Dröm"

Nina Glimsell avslöjar bröllopsbeskedet.
Nina Glimsell avslöjar bröllopsbeskedet. - Foto: Stina Stjernkvist/TT & Instagram/ninaglimsell
Dela på Pinterest
Nina Glimsell förlovade sig med hockeyspelaren Philip Elgestål 2021, men sedan dess har det varit tyst om ett eventuellt bröllop. Nu avslöjar Nina planerna.

Nina Glimsell, 30, blev namnet på alla tittares läppar när hon gjorde entré i Paradise hotel 2018.

Nina Glimsell om relationen med Marcelo: "Kände aldrig riktigt att jag dög"

Programmet kantades av drama, intriger och svek, men Nina fick ändå med sig pojkvännen Marcelo Peña från upplevelsen. 

Deras relation blev dock kortvarig, eftersom Nina fick reda på att Marcelo inte varit lojal mot henne under tiden som de var tillsammans.  

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, har hon tidigare sagt om uppbrottet i podden "I sanningens namn".

MISSA INTE: Måns Zelmerlöw och Ciaras mysiga strandbild – inför alla

Nina Glimsells kärlekslycka 

Sedan dess har Ninas lycka med kärleken vänt. Hon har nämligen träffat pojkvännen Philip Elgeståhl, som hon förlovade sig med 2021. Ett år senare fick paret sitt första barn, sonen Phoenix, och snart kommer deras andra barn till världen. 

Instagram var Nina länge hemlighetsfull kring vem hennes nya kärlek var. Inte förrän hon hade sagt ja till att gifta sig med Philip blev det aktuellt att sätta honom i rampljuset.

Nu delar Nina ofta med sig av lyckan med pojkvännen.

LÄS MERNina Glimsells lycka med pojkvännen – visar upp gravidmagen

MISSA INTE: Influencern väntar barn igen – med hemliga pojkvännen

Nina Glimsells bröllopsbesked

Trots att Nina och Philip varit förlovade i tre år, har de ännu inte satt ett datum för bröllopet. På Instagram berättar Nina hur det egentligen ser ut med bröllopsplanerna.

"...Både jag och Philip var så taggade på att ordna ett stort fint bröllop när han friade. Han friade juli 2021 men sen blev jag gravid aug 2021. Phoenix kom och vi köpte hus, började leva vårt liv och fick in en vardag med bebis och nu gravid igen, ska bli föräldrar till två och bröllop känns evigheter bort! Kan ni känna igen er ni som haft liknande situation? Jag vet inte hur jag ska finna orken till att ordna ett bröllop. Men det kommer la!", skriver Nina i en händelse och fortsätter:

"Och jag vet att vi självklart kan ordna ett litet, intimt och fint bröllop, men jag vill nog ändå ha ett större som varit en lite dröm...hmmmm, liiite kluven. Man kanske kan gifta sig borgligt för barnen och oss som familjs skull så vi är gifta, för det vill vi gärna vara och sen något/några år där efter ordna en bröllopsfest? Kan man göra så?"

LÄS MER: 

Viktor Frisk öppnar upp om tuffa tiden: "Det värsta jag vet"

Måns Zelmerlöw och Ciaras mysiga strandbild – inför alla

Benjamin Ingrosso erkänner brottet – videon visar

stats