Måns Zelmerlöw och Ciaras mysiga strandbild – inför alla

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson delar en mysig strandbild.
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson delar en mysig strandbild. - Foto: Caisa Rasmussen/TT Stella Pictures
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson har gått igenom en svår tid, men trots ryktena om otrohet har de spenderat en hel del tid tillsammans. Nu visar paret upp en mysig strandbild.

Måns Zelmerlöw, 38, och hustrun Ciara Janson, 37, har haft en händelserik sommar. Runt paret har det cirkulerat rykten om otrohet och konflikter, men de har också rest flitigt under sommarmånaderna.

Nu visar paret upp en mysig strandbild från en varm semesterdag.

MISSA INTE: Benjamin Ingrossos stora hemlighet med syskonen: "Vi har..."

"Låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra..."

Varken Måns eller Ciara har dolt att de gått igenom en svår tid i sin relation. De har inte berättat exakt vad som hänt, men många har undrat om det handlar om en otrohet.

Till slut fick Måns nog och uttalade sig i media, efter att han dessutom kopplats ihop med ett sexköp som Stoppa pressarna tidigare har skrivit om. 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han då till Aftonbladet och fortsatte:

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.

Men Måns var inte den enda som uttalade sig. Även Ciara tog ton i ett mejl till Aftonbladet i juni 2024. För tidningen avslöjade hon då att relationens framtid var "osäker"

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i mejlet. 

MISSA INTE: Peg Parneviks nya avslöjande om uppbrottet: ”Exakt samma sätt”

Ciara och Måns återförenade – efter svåra tiden

I början av sommaren befann Måns och Ciara sig på olika platser. Ciara var bland annat i England där familjen bor, och hon umgicks bland annat med sitt ex som hon delar sonen Archie med.

Måns i sin tur har befunnit sig i Sverige där han satsat på vin- och kaffebaren ”Beans & Grapes” i Båstad.

Under flera veckor såg man inte en skymt av Ciara i Sverige, och det var därför en förvåning för de flesta när Ciara dök upp vid makens sida inför kaffebarens premiäröppning.

LÄS MERMåns Zelmerlöw och Ciara återförenade – efter skakiga tiden i äktenskapet

Ciara och Måns visar upp mysiga strandbilden

Trots att sommaren sedan länge har tackat för sig ser det ut som att Ciara och Måns fortfarande njuter av semestern.

Paret, som verkar ha tagit sig igenom sin kris, publicerade nämligen en hjärtevärmande bild tillsammans från en medelhavsstrand i Monaco. 

På bilden sitter Måns och Ciara på en restaurang och ler mot kameran. Se hela Instagram-händelsen här.

MISSA INTE: Benjamin Ingrosso erkänner brottet – videon visar

LÄS MER:

Penny Parnevik delar avklädd bild: ”Bästa som finns”

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar barn igen

Filippa Toremo öppnar upp om måendet – mörka tankarna

stats