Duplantis förlovningsring till Desiré kostar en förmögenhet

Duplantis köpte en dyr förlovningsring till fästmön Desiré.
Duplantis köpte en dyr förlovningsring till fästmön Desiré. - Foto: Christine Olsson/TT Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Armand Duplantis har friat till sin flickvän Desiré Inglander. Nu avslöjar smyckesexperten Carolina Tüür att det är en minst sagt dyr ring...

24-åriga Armand Duplantis slår världsrekord efter världsrekord inom stavhopp. När OS 2024 gick av stapeln var hela världens ögon riktade mot "Mondo", som lämnade tävlingen med en överlägsen vinst och ett nytt rekord.

Armand Duplantis festkväll efter OS

Efter succén i OS såg Mondo till att festa rejält med sina vänner, men också flickvännen Desiré Inglander, som var på plats under tävlingen.

Under natten syntes Mondo festa vid en pool, med sina vänner och familj. Han syntes också spruta champagne på platsen där festen anordnades, vilket Nyheter24 tidigare har rapporterat om. 

MISSA INTEHånet mot Armand Duplantis: ”Om du..."

Foto: Christine Olsson/TT
Mondo och Desiré efter världsrekordet i OS 2024. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Armand Duplantis: "Jag vill gifta mig"

Det är däremot inte första gången som Desiré är vid Mondos sida. Paret syns nämligen ofta tillsammans på tävlingar, sociala medier och även i tv-program.

2022 gästade Mondo och Desiré bland annat Bianca Ingrossos talkshow, "Bianca". I programmet fick paret frågan om vad de har för framtidsplaner, och Mondo svarade snabbt att han både vill gifta sig och skaffa barn med Desiré. 

– Jag vill gifta mig, jag vill ha barn. Jag vill ha allting, sa han och vände sig till sin flickvän som leende applåderade åt svaret.

LÄS MER: Armand Duplantis barnbesked med flickvännen Desiré

Så mycket kostade Armand Duplantis förlovningsring till Desiré

Nu verkar det som att drömmarna om ett giftemål närmar sig verklighet, för i oktober 2024 valde Mondo att fria till kärleken Desiré. 

Det var i samband med en fotografering för Vogue Scandinavia som han ställde frågan på en strand i East Hampton, New York. Desiré, som inte anade någonting, var chockad men glad efter förlovningen.

– Jag är fortfarande i chock. Jag är en riktig kontrollmänniska, det är nästan omöjligt att överraska mig, sa hon till Vouge Scandinavia.

Efter beskedet pratade Expressen med smyckesexperten Carolina Tüür, som berättade att det är en exklusiv ring. 

– Den har säkert kostat en bra slant. Det beror väldigt mycket på diamantens kvalitet. Jag förutsätter att den har alla rätt så det är nog en väldigt exklusiv ring, berättar hon. 

Enligt Tüür skulle priset för ringen, som är specialtillverkad av en juvelerare i Antwerpen, kunna landa på 1,3 till 1,4 miljoner kronor. 

– Det tänker jag om den är köpt här hemma i Sverige. Hos en ”fancy” juvelerare i Antwerpen kan den säkert kosta ännu mer, tillägger hon. 

LÄS MER: 

Nina Glimsell opererar intima kroppsdelen: "Inte gått bra"

Alice Stenlöf om vänskapen med Bianca Ingrosso: Gjorde mig känd

Bilden på Molly Sandén och Viktor Leksell väcker frågor

stats