Okända anledningen – därför är Mauris flickvän hemlig

Därför håller Mauri flickvännen hemlig.
Därför håller Mauri flickvännen hemlig. - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Under en längre tid har Mauri Hermundsson varit tillsammans med sin flickvän, men vem hon är vill han inte berätta. Nu avslöjar Mauri varför han håller relationen hemlig.

Mauri Hermundsson är en favorit för många hemma i stugorna. Vare sig han skojar med branschkollegor i SVT:s "Bäst i test" eller syns i "Uppdrag mat" på Youtube, är det många som intresserar sig för den folkkära profilen.

I takt med att Mauris popularitet blivit större har också intresset för hans kärleksliv ökat, men trots att Mauri har en flickvän har han varit hemlighetsfull kring vem hon är. 

I ett samtal med Nyheter24 berättar Mauri varför han inte vill dela med sig av relationen. 

MISSA INTE: Därför bytte Mauri Hermundsson namn – det hette han innan

Efter framgångarna – Mauri lämnar Aftonbladet

Det var 2018 som Mauri slog igenom med Youtube-kanalen "Uppdrag: Mat", som Aftonbladet stod bakom fram till den 3 januari 2024.

För Aftonbladet har Mauri tidigare sagt att kanalens framgångar beror på en kombination av välproducerade videos, mycket kärlek och smaskiga vinklar. 

– Det är väl att jag är hyfsad på att förstå vad folk vill titta på, vad för typ av rubriker och vad för typ av innehåll som faktiskt blir bra och kul. Sedan tror jag att vi under fyra år har lagt ner väldigt mycket tid på varje video, till skillnad från många andra Youtube-kanaler, som är lite mer snabbproducerat. Så när folk vet att de ändå kommer att få hyfsad kvalitet som det åtminstone har lagts mycket kärlek på så ökar ju chanserna att de kollar på nästa. Vi har byggt upp det under ganska lång tid, ett sorts förtroende hos tittarna, sa han då till tidningen och fortsatte:

– Och när man kryddar det med en bra vinkel, då får man många tittare också. Som i fallet med världens starkaste man.

Trots det lyckade samarbetet med tidningen, har Mauri i dag lämnat Aftonbladet för att istället lägga energin på sitt produktionsbolag “Mustig Produktion AB”.

– Det är både vemodigt och pirrigt att nu gå vidare och försöka stå egna ben, men jag tror att både jag och Aftonbladet är eniga om att det här är rätt tidpunkt, berättade Mauri i januari 2024 i ett pressmeddelande.

MISSA INTE: Duplantis förlovningsring till Desiré kostar en förmögenhet

MISSA INTE:Allt om Mauri Hermundsson: Längd, flickvän och medverkan i "Bäst i test"

Varför håller Mauri flickvännen hemlig?

Mauri är inte rädd för att bjuda på sig själv framför kameran, men relationen med flickvännen håller han däremot för sig själv. Paret blev tillsammans i början av 2022, vilket Mauri har berättat för Aftonbladet i en intervju.

Han berättade då att de träffades via Tinder, men mer än så ville han inte säga. 

I en ny intervju med Nyheter24 avslöjar Mauri varför han håller flickvännen undan från rampljuset. Enligt honom handlar det om att varken han eller hon är intresserade av att vara offentliga.

– Jag tror att hon själv inte är så intresserad av det heller. Det känns skönt att ha det så, säger Mauri till tidningen och fortsätter:

– När man gör saker och på något sätt hela tiden delar med sig av saker, även om jag kanske inte är så privat egentligen i något jag gör, så kan folk ha åsikter och folk kan tycka saker. Då är det skönt att ha vissa saker som bara är för en själv.

MISSA INTE: Nina Glimsell opererar intima kroppsdelen: "Inte gått bra"

Mauris flickvän vill inte vara offentlig. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

LÄS MER: 

Bianca Ingrossos kärlekslycka – efter åren som singel ”Dejtar”

Maja Nilsson Lindelöf om relationen till Victor: ”Vi ses inte”

stats