Mest läst

5 tecken på att du inte är kär – utan bara känner dig ensam

Kär eller bara ensam?. Foto: STELLA Pictures/ddp/Mhabille Sophie
Dela på Pinterest
Är det verkligen kärlek eller är det bara ensamheten som spökar? Här är 5 tecken på att du inte är kär utan bara känner dig ensam.

1. Du tänker på personen när du ska sova

Ligger du och tänker på personen när du ska somna och önskar att hen låg bredvid dig? Ja, då kan du vara kär. Men det mycket väl vara så att du saknar närheten – och därmed saknar hen just där och då.

2. Du hör av dig klockan tre på natten

Har du kul hela natten utan att tänka en sekund på personen, men tar upp telefonen och skriver sms när du är på väg hem? Då är det nog för att du inte vill sova själv – inte för att du vill sova med just den personen.

3. Du vill smsa så fort du har tråkigt

Ni vet när man småäter bara för att man har tråkigt? Precis så är det med "kärlek" också. Personen är intressant när du har tråkigt för att du helt enkelt inte har något roligare för dig. Men är det kärlek, på riktigt? Nej. Då vill du smsa även när du är stressad, har roligt och när du har fullt upp med annat.

Foto: Unsplash

4. Du älskar uppmärksamheten

Mår du bra av att få uppmärksamheten från personen? Bra! Men tänk efter en gång om det är uppmärksamheten från NÅGON eller specifikt den där personen som får dig att må bra. Det är en stor skillnad.

5. Du tappar intresset så fort någon annan dyker upp

Såg du en sötnos på krogen och råkade glömma bort den där personen du träffat sedan ett tag tillbaka? Ja, då har du svaret. Du är helt enkelt inte kär, du känner dig bara ensam.

Söker du efter din rätte men lyckas aldrig hitta det du letar efter? Svaret hittar du i videon.

Mer:

5 tecken på att hon börjar bli kär – berättat av tjejer

5 säkra tecken på att du är rädd för kärleken

5 tecken på att kärleken i ert förhållande börjar d