Isabella Löwengrip visar upp nya kärleken – inte längre singel

Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Isabella Löwengrip har hittat kärleken – tredje gången gillt. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Det spekuleras ofta om Isabella Löwengrips kärleksliv och nu bekräftar "Blondinbella" att hon hittat kärleken igen.

Det var 2017 som Isabella "Blondinbella" Löwengrip skilde sig från exmaken Odd Spångberg. Sedan dess har Isabellas kärleksliv gått upp och ner, men det verkar som att entreprenören nu har hittat kärleken igen. 

Isabella Löwengrip har länge varit öppen om sina kärleksrelationer och tankar kring ämnet. Det är inget nytt att Isabellas lever ett hektiskt liv som entreprenör, inlfuencer och ensamstående tvåbarnsmamma till sonen Gillis och dottern Sally. 

Isabella Löwengrip har hittat kärleken på nytt. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

I maj tidigare i år gick Isabella ut med att hon funnit kärleken på nytt i pojkvännen Hampus Jarlbo, då beskrev hon paret som två lika själar som har mötts. Men ganska kort därpå gick Isabella ut med att paret gått skilda vägar på grund av att hennes liv var för komplicerat med jobb, resor och barn. 

Isabella har tidigare i höst ifrågasatt tvåsamheten och varit positiv till ett öppet förhållande där det inte finns några regler eller ägande och allt bygger på lust när man vill. 

Men nu har Isabella hittat tillbaka till exet Hampus Jarlbo igen – tredje gången gillt.

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip när de offentliggjorde sitt förhållande i maj 2018. Bildkälla: Stella Pictures

"Hampus och jag är tillsammans igen. Vi hade ett uppehåll över sommaren men hittade tillbaka. Tredje gången gillt. Jag har varit väldigt velig och försökt stöta bort när han kommit nära. Men han har stått där stadigt och visat sin kärlek. Det skulle ta ett år för mig att förstå att han faktiskt menade allvar", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Isabella berättar även hur viktigt det är för henne att Hampus och barnen kommer överens, och att hon på grund av det har valt att ta den biten väldigt långsamt. 

Isabella berättar att det varit viktigt för henne att ta det långsamt med barnen och Hampus. Bildkälla: Isabella Löwengrip

"I somras var vi på Astrid Lindgrens värld med barnen. Det var vid ett tillfälle när vi skulle lämna parekn och det började ösregna och båda barnen grät av trötthet. Då lyfte han upp Sally och Gillis i sin famn och bar dom under ett pippi-paraply. Hela mitt hjärta smälte", fortsätter Isabella "Blondinbella" Löwengrip skriva i inlägget. 

Vill du veta hur Isabella Löwengrip får igång sin motivation? Kolla då i videon nedan.