William Strid och Kadiatou Keita Holm bekräftar den hemliga romansen

Kadiatou Keita Holm, William Strid
Kadiatou Keita Holm och William Strid bekräftar romansen - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Idol-deltagarna Kadiatou Holm Keita och William Strid bekräftar att de har en romans.

Idol 2018 börjar närma sig slutet då det ikväll är dags för den sista fredagsfinalen innan en vinnare ska koras i Globen den 7 december. 

Under säsongens gång har det gått flera rykten om att det ska ha uppstått känslor mellan några av deltagarna, bland annat favorittippade William Segerdahl och Amber Boss Flores. Dessa rykten har Idol-deltagarna själva nekat och menat på att de bara är vänner.

Idolerna har gått från att vara 12 stycken till 4. Bildkälla: Stella Pictures

Efter förra veckans kvartsfinal där fem skulle bli fyra stod det klart att det var den 21-åriga William Strid som blev tvungen att lämna tävlingen efter att ha sjungit bland annat "Talking Body" av den tidigare Idol-deltagaren Tove Styrke. 

Efter att William var tvungen att lämna tävlingen så kunde ha bekräfta för Hänt att det finns en romans mellan honom och 17-åriga Kadiatou Keita Holm. 

Han berättar att han och Kaidatou har träffats i ungefär en månad och under Idol-resans gång har deras relation utvecklats från vänskap till något mer. 

William Strid bekräftar romansen med Kadiatou Holm Keita. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Anledningen till varför de valt att inte berätta något om den hemliga romansen under tiden båda två deltog i "Idol" har berott på att man, enligt William, inte vill säga för mycket när man är mitt i tävlingen. 

"Han är en underbar människa och finns mycket mer", sa Kadiatou Holm Keita till Hänt. 

Och när William fick frågan om vad han föll för hos Kadiatou så slår vårt hjärta dubbla slag på grund av hur gulligt svar han gav.

"Leende, skratt, personligheten, utseende som klår allt", sa William till Hänt.

Kadiatou Holm Keita är den enda tjejen som är kvar i "Idol". Bildkälla: Stella Pictures

Det blir minst sagt en spännande semifinal av "Idol" ikväll, trots att William åkte ut förra veckan så kommer han finnas på plats och heja på Kadiatou. Och dessutom är det två deltagarna som kommer behöva lämna tävlingen ikväll, något som Kadiatou inte är riktigt nöjd med.

"Det känns så jävla skitigt. Det är tortyr mot hjärtat att skicka ut två stycken så här nära finalen i Globen. Jag förstår inte varför de inte skickade två tidigare under säsongen? Allt känns jättejobbigt nu", sa Kadiatou till Expressen efter förra fredagsfinalen som var väldigt tuff.

Och med den stundande finalen så finns det en som redan står som vinnare – nämligen William Segerdahl. Se hur oddsen ser ut i videon nedanför.

Läs också:

Det här heter deltagarna i Idol 2018 på Instagram

Här är åldern på deltagarna i Idol 2018