Se de vackra bilderna från Malin Åkerman och Jack Donnelys bröllop

Malin Åkerman och Jack Donnelly
Malin Åkerman och Jack Donnelly har gift sig. - Foto: Chris Pizzello/AP/TT, Instagram/malinakerman
Dela på Pinterest
I helgen gifte sig Malin Åkerman sig med Jack Donnelly. Se de magiska bilderna från bröllopet.

I helgen gifte sig den svenska stjärnskådespelerskan Malin Åkerman tillsammans med sin stora kärlek, den brittiske skådesperlaren Jack Donnelly. Och det var minst sagt ett storslaget bröllop som Hollywoodparet ställde till med.

Malin gjorde parets förlovning officiell på Instagram i oktober 2017 och nu har hon äntligen sagt ja till sin stora kärlek inför vänner och familj. 

Malin Åkerman och Jack Donnelly har gift sig. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

Enligt Svensk Damtidning är det inget litet bröllop som skådespelar- och Hollywoodstjärnorna hade. Det var 140 gäster som var inbjudna till bröllopet på en paradisstrand i Tulum i Mexiko. Bröllopet var i dagarna tre från fredag till söndag, och hur härligt låter det inte att gifta sig på en paradisstrand i varmare breddgrader?

Malin Åkerman och Jack Donnelly har gift sig. Bildkälla: Instagram/malinakerman

"Jag är så lycklig över att jag har gift mig med min bästa vän Jack Donnelly!! Tack till våra familjer och vänner som gjorde denna helgen så rolig och magisk! Och stort tack till vårt bröllopsteam – vi kunde inte gjort det utan er", skrev Malin på Instagram.

Och dagen till ära valde Malin att inte bära en vit klänning, utan satsade istället på en brudklänning som gick i en ljusrosa nyans och som hade en hög slits vid benet. Klänningen kom från det amerikanska modehuset Cushnie, tidigare känt som Cushnie et Ochs', och varumärkets kläder har burits av andra stora världsstjärnor som Michelle Obama, Beyoncé och Gwyneth Paltrow.

Bild från Malin Åkermans och Jack Donnellys bröllop. Bildkälla: Instagram/malinakerman

I en intervju med Vogue ska Malin ha berättat att hon inte ville ha ett för spektakulärt bröllop och satsa på en mer avslappnad vibe. 

"Vi ville ha en bra fest, så tanken var att hålla det casual, chill och roligt", sa Malin till Vogue

Och utifrån bilderna att döma såg det ut att vara ett väldigt avslappnat bröllop som ägde rum i Tulum. Bortsett från att Malin bar en enkel och klassisk brudklänning, och använde minimum av accessoarer så gifte sig även paret barfota. 

Malin har sedan tidigare en son som är sex år gammal som har tillsammans med expojkvännen Roberto Zincone, men de gick skilda vägar 2012. 

Vill du se fler magiska bilder från drömbröllopet i Tulum? Kika då i videon ovanför.

Och vad finns det egentligen för några regler på gästernas klädsel på ett kungligt bröllop? I höstas bröt nämligen supermodellen Cara Delevingne mot reglerna... Se hur i videon här nedanför. 

Läs också:

Årets mest inflytelserika kändisar i modebranschen

Dessa klädmärken var mest populära på Instagram under 2018