Efter Bachelor 2018: Nu har David träffat en ny tjej

- Foto: Foto: TV4/Bachelor 2018
Dela på Pinterest
Det sista programmet av Bachelor 2018 får ett dramatiskt avslut och när en gammal deltagare kallas in visar det sig att David har valt en annan tjej att dejta i Sverige.

Bachelor 2018 fick en oväntad avslutning när programledaren Malin kallar in en gammal deltagare till studion och David Möller avslöjar att det inte höll med vinnaren Gabriella Bylund – och att han dejtar en ny tjej.

Som om inte finalen av Bachelor 2018 var spännande nog. Det som skett hemma i Sverige efter programmet chockar många efter säsongsfinalen.

I det absolut sista avsnittet avslöjas det nämligen vad som hände sen, och då berättar David att relationen med Gabriella inte höll särskilt länge.

– Vi hade jättetrevligt när vi sågs och så åkte Gabriella hem och vi fortsatte hålla kontakten. Men för mig personligen kände jag inte att jag saknade. För det krävs en del att hålla igång en relation på 50 mil som det är mellan oss och då får man nog vilja väldigt mycket, säger David.

Gabriella får även ge sin version om vad som hände innan hon lämnar studion.

Men så fort hon gått ur bild så byter programledaren Malin riktning och ber alla tjejer lämna studion – för att kalla in den andra finalisten som blev utan ros, Hedvig Friberg. Då förändras stämningen snabbt och man ser hur en stressad David tar en klunk vatten och säger "Malin, vänta lite".

Det som händer sen chockar tjejerna. Bild: Bachelor 2018/TV4

Därefter får David frågan om han valde fel, och om han borde ha valt Hedvig istället och att Malin ändå tror att det finns något mellan dem. Detta nekar David till då det visar sig att han hittat en ny tjej.

– Nej. För jag träffar en annan.

Så även om det inte blev någon kärlek mellan Gabriella och David så slutade det ändå i romans för Davids del.

Se mer om vad som egentligen hände mellan David och Gabriella när de båda får säga sitt i videon nedanför.

Mer:

Därför är inte Gabriella och David tillsammans efter Bachelor 2018

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018

5 saker du måste veta om Gabriella Bylund i Bachelor 2018