5 saker du måste veta om Hedvig Friberg från Bachelor 2018

Hedvig Friberg som är en av singeltjejerna i Bachelor 2018.
Hedvig Friberg från Bachelor 2018. - Foto: Bachelor 2018 / TV4 Play
Dela på Pinterest
Hedvig Friberg från Bachelor 2018 är en av dem som hoppas på att vinna David Möllers hjärta. Här kan du läsa om allt du måste veta om henne.

1. Hur gammal Hedvig Friberg är?

Hedvig är den absolut yngsta deltagaren i Bachelor 2018. Hon föddes 1994 och är 24 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 8 oktober.

2. Var bor Hedvig idag?

Hedvig är från den lilla staden Kristianstad i Skåne. Tidigare i höst sålde hon dock sin lägenhet och numera verkar hon ha bosatt sig i Malmö. Vi får dock se hur länge Hedvig blir kvar i Sverige. I programmet berättar hon att det är hennes dröm att få bo på varmare breddgrader.

3. Vad jobbar Hedvig Friberg med?

Under inspelningen av Bachelor berättade Hedvig att hon jobbar som leverantör. Men idag är hon servicekonsulent på Pictura.

5. Vad heter Hedvig på sociala medier?

På Instagram heter hon @Hedvigfriberg. Hennes konto är dock låst så om du är nyfiken på Hedvig så får du snällt skicka en förfrågan om att få följa henne.

6. Hur långt kom Hedvig Friberg i Bachelor 2018?

Hedvig är en av de tjejer som idag står som top sex nu när Bachelor börjar lida mot sitt slut. Om det blir hon som lämnar programmet med den sista rosen återstår att se...

Såklart är vi ju nyfikna på vem David är, som sätter deltagarnas hjärtan i brand. Se hur länge han jobbat som polis, hur gammal han är och vad han heter på Instagram i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018