Därför är inte Gabriella och David tillsammans efter Bachelor 2018

Ett bildmontage på David Möller och Gabriella Bylund från Bachelor 2018.
David Möller och Gabriella Bylund är inte tillsammans efter Bachelor 2018. Nu berättar de varför det tog slut. - Foto: Bachelor
Dela på Pinterest
Gabriella Bylund fick den sista rosen i Bachelor 2018 men efter att David Möller och Gabriella kom hem så gjorde de slut. Se vad som egentligen hände efter programmet här.

I finalen av Bachelor 2018 gav David Möller den sista rosen till Gabriella Bylund. De lämnade Grekland mer nykära än någonsin men deras kärlek fick ett snabbt slut när de väl kom hem till Sverige. Nu berättar de varför de inte är tillsammans längre.

I avsnittet av "Bachelor 2018: David avslöjar allt" så säger David att Bachelor är det bästa som har hänt honom och att han inte kan nämna några dåliga sidor hos Gabriella.

I programmet verkade David och Gabriella stormkära. Bild: Bachelor

Han avslöjar även i vilket avsnitt som han faktiskt föll för Gabriella och insåg att det var hon som skulle stå i final.

Men vad hände egentligen mellan David och Gabriella efter Bachelor 2018?

– Vi var kvar några dagar innan vi åkte hem till Göteborg, och då åkte Gabriella med, säger David i det sista avsnittet.

I Grekland tog de promenader, badade och åt gott utan kameror och väl i Göteborg fick Gabriella träffa Davids familj och de lärde känna varandra mer. Men när vardagen kom ikapp åkte Gabriella hem till Västerås och David stannade kvar i Göteborg.

Och sen avslöjar David att han och Gabriella inte är tillsammans idag.

– Vi försökte ett tag och ringde och så. Men vardagen kom ikapp och vi trivdes i vår vardag, säger Gabriella i programmet.

David berättar om varför det tog slut utifrån hans perspektiv.

Det finns tydligen en annan tjej som David fortsatt träffa i Sverige... Bild: Bachelor

– Vi hade jättetrevligt när vi sågs och så åkte Gabriella hem och vi fortsatte hålla kontakten. Men för mig personligen kände jag inte att jag saknade. För det krävs en del att hålla igång en relation på 50 mil som det är mellan oss och då får man nog vilja väldigt mycket, säger David.

David fortsätter och berätta att han inte tyckte att det var värt det. Gabriella fyller i och berättar att det inte kändes 100 och att ingen av dem ville kämpa för det, men att de fortfarande är väldigt bra vänner.

Programmet får ett dramatiskt avslut och när en gammal deltagare kallas in visar det sig att David har valt en annan tjej att dejta i Sverige. Se mer i videon nedanför.

Mer:

Efter Bachelor 2018: Nu har David hittat en ny tjej utanför programmet

David avslöjar: Då bestämde han sig för Gabriella i Bachelor 2018

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018

5 saker du måste veta om Gabriella Bylund i Bachelor 2018