Selena Gomez bryter tystnaden efter Justin Biebers bröllop

Selena Gomez bryter tystnaden på Instagram för första gången sen Justin och Hailey Biber gifte sig. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det har varit tyst från Selena Gomez i flera månader. Men nu bryter hon tystnaden och skriver om sitt tuffa 2018.

2018 var minst sagt ett händelserikt år för Selena Gomez på kärleksfronten. Hon har lyst med sin frånvaro på sociala medier i flera månader. Men nu bryter hon tystnaden om det tuffa året, för första gången sen Justin Bieber gifte sig med Hailey Baldwin.

Livet är inte en dans på rosor, inte ens om du är en världskänd superstjärna. De senaste åren har varit tuffa för artisten Selena Gomez.

2016 fick Selena ställa in hela sin turné av hälsoskäl då hon lider av sjukdomen Lupus som kan ge symptom av depression, ångest och panikångestattacker. Under 2017 genomgick hon en njurtransplantation som gjorde att hon inte kunde jobba på i sin vanliga takt.

Justin och Selena såg lyckligare ut än någonsin i början av 2018. Bildkälla: Stella Pictures

2018 såg ut att få en ljus start för Selena. Hon återförenades med sin ungdomskärlek Justin Bieber och bilderna på paret när de gullade och kysstes framför kamerorna kunde ge vem som helst fjärilar i magen. 

Under våren släppte hon även hitlåten "Back to you".

Men under sommaren tog deras kärlek slut och kort där efter blev Justin tillsammans med Hailey Baldwin.

På kort tid blev Justin och Hailey förlovade och hundägare. I november bekräftade paret att de gift sig då Hailey bytte namn på Instagram till "Hailey Bieber" och Justin skrev "My wife is awesome", till en bild på Instagram.

Några månader efter Justin och Selenas break up blev han ihop med Hailey Baldwin. Bildkälla: Stella Pictures

Sedan dess har det varit tyst från Gomez. Men nu bryter hon tystnaden i ett känslosamt inlägg på Instagram.

"Det har varit ett tag sen ni hörde från mig, men jag ville önska alla ett gott nytt år och tacka för er kärlek och ert stöd. Förra året var definitivt ett år av självreflektion, utmaningar och att växa. Det är alltid de utmaningarna som visar dig vem du är och vad du är kapabel till att övervinna. Tro mig, det är inte lätt, men jag är stolt över personen som jag blivit och jag ser fram emot året framför mig. Älskar er alla", skriver Selena till bilden.

Nu öppnar Selena Gomez upp sig i ett känslofyllt inlägg. Bild: Instagram/Selena Gomez.

Olycklig kärlek kan drabba vem som helst. Är du olyckligt kär? Se vad du måste komma ihåg då i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste komma ihåg om du är olyckligt kär

5 tecken på att ditt ex är det bästa som hänt dig