Justin och Haileys ärliga ord efter bröllopet: ”Äktenskap är svårt”

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Nygifta Justin Bieber och Hailey Baldwin öppnar ofiltrerat upp om sitt unga äktenskap i en intervju med Vogue.

Det surrades och skrevs mycket om Hailey Baldwin och Justin Bieber när deras förlovning blev offentlig. En stark vänskap som senare utvecklades till kärlek. När de träffades efter ett längre uppehåll kände Justin omedelbart att det var henne han vill leva sitt liv med. 

"När jag såg henne i juni förra året så hade jag glömt hur mycket jag älskade henne och saknade henne. Jag hade glömt hur mycket positiv påverkan hon hade på mitt liv. Jag kände att wow, det här är vad jag har sökt efter", säger Justin Bieber till Vogue.

Paret har varit gifta i några månader nu med både toppar och dalar. "Saken är, äktenskap är svårt", förklarar Hailey. De båda ser positivt på deras framtid, relation och giftermål. Detta trots att de fått ta mycket elakheter på grund av deras unga ålder. 

Något de lärt sig tillsammans är att de båda är hemmamänniskor. De gillar att bara hänga hemma i huset, se på filmer, lyssna på musik och att dansa i deras kök. Trots att det finns mycket jobb att göra önskar Justin att Hailey kunde lägga lite mindre press på sig själv. 

"Jag tänker inte låtsas att allt är en magisk fantasi"

Hailey menar att hon kämpar för att göra det här på rätt sätt och bygga en hälsosam relation med Justin. 

"Vi är två unga människor som lär oss på vägen. Jag tänker inte sitta här och låtsas som att allt är en magisk fantasi. Du vaknar inte varenda dag och tänker 'Åh jag är så himla oerhört kär i dig och du är perfekt'. Det är inte vad ett äktenskap handlar om", säger Hailey i intervjun med Vogue.

Visste du att Justin har tatuerat in en kärlekstatuering i ansiktet för Hailey? Se tatueringen i videon nedan!

Mer:

Allt du behöver veta om Justin Bieber och Hailey Baldwin

Hailey Bieber berättar om hur Justin Bieber friade