Så friade Douglas Murray till Penny Parnevik – då blir bröllopet

Penny Parnevik, Douglas Murray, barn
Snart blir Penny Parnevik mamma. - Foto: Instagram/ pennyparnevik & douglasmurray3
Dela på Pinterest
Nu berättar Penny Parnevik allt om frieriet med Douglas Murray. Hur gick det till och hur reagerade hon? I podcasten "Pillow talk" avslöjar hon också när bröllopet är planerat.

Penny Parnevik avslöjade nyligen att hon har förlovat sig med pojkvännen Douglas Murray och för någon vecka sedan fick vi också veta att de väntar barn. I podcasten "Pillow talk" där Penny poddar med lillasystern Peg Parnevik får lyssnarna en ordentlig tillbakablick. Nu berättar hon äntligen allt om frieriet och det framtida bröllopet.

Så friade Douglas till Penny

Under en dag hyrde Douglas och Penny en privat strand för att umgås och ha det härligt. Men dagen bjöd på en helt annan överraskning. Penny lyckades nämligen somna i solstolen och vaknade upp av att Douglas ville ha hjälp att leta upp sin mobil som han hade tappat under sängen då han hade ett "business call". 

– Så jag springer över till andra sidan sängen, där han går ner på ett knä. Jag trodde att han skojade först!

I podden berättar Penny att han tog hennes hand samtidigt som han skakade och tittade på Penny med tårfyllda ögon. Douglas grät – något som gjorde att även Penny började gråta. 

– Det är så stelt när tjejen inte visar "emotions", men tack gode gud var min första insikt att gråta, säger hon.

Då är bröllopet mellan Penny och Douglas

Penny berättar att hon inte minns exakt i detalj, men på frågan om hon ville gifta sig svarade hon ja. Efter frieriet ringde det nyförlovade paret runt och berättade den glada nyheten för alla familjemedlemmarna. Men när beräknas det bli bröllop?

– Vi kommer vänta, men vi har bestämt när vi ska gifta oss, säger Penny i podcasten.

Bröllopet blir juli 2020 i Sverige hemma hos Pennys farmor och farfar. Men till dess finns det en hel del att ta tag i, framför allt att bestämma vilka gäster som ska få komma. 

Penny och Douglas ska gifta sig nästa år. Foto: Instagram/ pennyparnevik

När Penny berättade om bebislyckan för familjen möttes hon inte av den reaktion hon hade hoppats på av sin syster. Penny och Peg pratade nämligen inte på flera veckor efter att hon hade sagt att hon var gravid. Ta reda på varför här.


2019 är året då många svenska kändisar får barn. Hur många vet du om? Se alla i videon nedan.


Mer:

Penny Parnevik råkade missfärga håret hos frisören och blev brunett

Kändisar som är gravida och väntar barn 2019