Bonde söker fru-Jim dejtar influencern "TanbyKlara"

Jim Wahlgren, TanbyKlara, dejting
Jim känner vi igen från Bonde söker fru 2018. - Foto: Instagram/ jimwahl & tanbyklara
Dela på Pinterest
Jim Wahlström som dejtade mjölkbonden Susanne Karlsson i Bonde söker fru 2018 dejtar nu istället influencern Klara "TanbyKlara" Elvgren. Ja, i alla fall i det senaste poddavsnittet av "Oss emellan"... Ta reda på om Jim hissar eller dissar "dirty talk" i sängen och hör när Klara berättar om sina favoritställningar.

Jim Wahlström, känd från Bonde söker fru 2018, fann kärleken i mjölkbonden Susanne Karlsson, men kärlekssagan slutade inte lyckligt. Susanna valde bort Jim för att istället fortsätta livet tillsammans med Hannes Haraldsson. Men Jim verkar inte deppa för det – han är nämligen redan ute i dejtinglivet igen och letar efter den rätte.

Nu gästar han Fanny Lyckman och "TanbyKlaras" podcast "Oss emellan". Där har de ett alldeles speciellt avsnitt, nämligen en "date special" där de bjuder in till "speeddating" – och en av besökarna är Jim.

Heta samtalsämnen när Bonde-Jim gästar "Oss emellan"

Under dejten pratar influencern Klara och Jim om allt möjligt och Klara är inte rädd för få svar på det hon vill veta. På frågan om Jim gillar "dirty talk" i sängen svarar han att han tycker det är härligt, men att han har fått jobba på det. 

– Mitt första dirty talk var helt katastrofalt, men sedan har jag kommit in i det för några år sedan, berättar han.

Under podcastens gång frågar de varandra frågor och lyssnarna får höra saker om både Klara och Jims dejtingliv. Klara avslöjar sina favoritpositioner i sängen och berättar att hon bland annat gillar att ligga på mage och köra missionären. Det snackas en hel del sex i podden, men också kärlek. Något Jim berättar är att han ofta träffar människor som är väldigt sociala och mer utåtriktade än han själv.

– Jag får känna någon slags stolthet, det blir väldigt vackert hos mig, säger han.

En romans mellan Jim och Klara?

Efter Jims dejt med Klara är han nöjd och positivt överraskad och säger att det var en fördel att han inte visste vem han skulle träffa förrän de sågs i poddstudion. 

– Då kan man se om man klickar utan att veta någonting om varandra, och de tycker jag att vi har gjort, säger han till Klara. 

Vad vi vet än så länge har de bytt telefonnummer. Om de blir någon romans återstår att se...


Har du koll på vem hur livet ser ut idag för de som medverkade i Bonde söker fru? Vem ska bli pappa? Hur gick det sedan? Ta reda på allt i videon nedan. 

Mer: 

5 saker du måste veta om Susanna Karlsson i Bonde söker fru 2018

Simon efter Bonde söker fru – så är kärlekslivet idag