Justin Bieber och Hailey fejkade graviditet – lurade hela världen

- Foto: Foto: Instagram/Justin Beiber/Hailey Beiber
Dela på Pinterest
Väntar Justin Bieber och Hailey Bieber barn? Ja, det kunde man nästan tro, i alla fall om man gick på världsstjärnans stora aprilskämt!

Under första april postade världsartisten Justin Bieber en bild på Instagram, och det var inte vilken bild som helst. Fotot förställde nämligen en bebis från ett ultraljud. Flera kommenterade och ville ha svar på den stora frågan: Väntar Justin Bieber och Hailey Bieber barn? En av dem som uppmärksammade bilden var Ellen Degeneres. Hon skrev: "if you're April Fooling me, so help you".

Foto: Instagram/ justinbieber

Någon timme senare lade Justin Bieber ut ännu en bild på sin Instagram. Där skrev han: "Om ni trodde att det var ett aprilskämt" och postade en bild när hans fru Hailey Bieber blev undersökt av "läkare". Där fick vi också se en glimt av hennes mage.

Foto: Instagram/ justinbieber

Har Hailey blivit med barn? Har de hållit det hemligt?Ja, Bieber drog aprilskämtet så långt att flera av hans följare gick på det. Medan vissa kommenterade med grattishälsningar hade andra förstått att han bara lurades.

Till slut avslöjade Justin Bieber hur det egentligen låg till.

Med denna bild berättade Bieber sanningen. Foto: Instagram/ justinbieber

Ja, den lilla bildserien var en enda stort aprilskämt! På den sista Instagram-bilden skrev han: "Vänta omg är det ett... APRILSKÄMT". 

En annan artist som också lyckades lura en stor del av sina followers var svenska Benjamin Ingrosso. Vill du veta vad skämtet handlade om som fick många ett gott skratt? Ta en titt i videon här!

Mer:

Justin och Haileys ärliga ord efter bröllopet: ”Äktenskap är svårt”

4 tecken på att du har trust issues – och hur du jobbar på det

Känner du igen dig i dessa 5 saker? Då blev du curlad som barn