Linnéa Claessons avslöjande under Let's Dance: "Jag är nykär!”

Linnéa Claeson i Let's Dance 2019.
Linnéa Claeson medverkar i Let's Dance 2019. - Foto: Stella Pictures & Instagram/ linneaclaeson
Dela på Pinterest
Linnéa Claeson visade upp en kärleksfull sida på dansgolvet i Let's Dance. Nu avslöjar hon också att hon är nykär!

Linnéa Claeson beskriver sig själv som människorättsaktivist, juriststudent och ett föredetta handbollsproffs. Hon föreläser om civilkurage, mobbning, rasism, hbtq-frågor, kvinnors rättigheter och hon hyllas av många. Men Linnéa har också fått ta emot mycket hat och hot, speciellt nu när hon är aktuell i tv-rutan i danstävlingen Let's Dance.

– Att vara med i programmet kommer tydligen innebära att många skickar hat och hot till mig, men jag vill fortsätta gå ut och ha kul på dansgolvet varje vecka som ett jävla "fuck you" till alla haters för de ska aldrig få bestämma över mig! skriver Linnéa i ett Instagram-inlägg.

Foto: Instagram/ linneaclaeson

Linnéa Claesson om nya kärleken

Men Linnéa har bestämt sig för att stå upp för det hon tror på och fortsätta säga vad hon tycker. Senast i Let's Dance fick deltagarna i uppgift att visa en ny sida av sig själva. Linnéa visade då upp sin kärleksfulla sida och öppnade upp sig för hela Sverige. 

– Jag är nykär i hela den här grejen med Let’s Dance och i hela gänget, vi har så roligt tillsammans.

Men det är inte bara programmet som ger henne fjärilar magen.

– Men sedan finns det ju kanske någon speciell också, men det vill jag inte avslöja riktigt än, säger Linnéa Claeson till tidningen Hänt.


I det senaste programmet av Let's Dance fick TV4 säga nej till Robin Bengtsson och Sigrid Bernson idé. Ta reda på varför här i videon.

Mer:

Därför ville inte Tobias Karlsson vara med i Let's Dance 2019