Hårtrender 2024 – här är frisyrerna att ha koll på i år

- Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Nytt år, nya trender! 2024 kommer inte bara med ny härlig energi utan också med nya hårtrender. Vad sägs om en rak lugg? Eller varför kanske inte den trendiga hårfärgen "kitty brunette"? Här har vi samlat hårfärger, frisyrer och looks som trendar 2024!

Kitty brunette 

Den senaste hårtrenden alla pratar om är "kitty brunette", en frisyr som tar sin inspiration från trenden med att blanda in olika slingor i håret. Frisyren skapar en personlig och skräddarsydd look genom att kombinera nyanser som kompletterar varandra. Kitty brunette är en blandning av chokladbrunt, gyllene toner och taupe beige, som ger en djup och mångdimensionell effekt.


Quiet-luxury 

Quiet luxury är hårtrenden som tar över just nu, och innebär glansigt hår med en rik och djup mörkbrun färg. Det är perfekt för den som vill ha en lättskött hårfärg som inte kräver blekning och större påfrestningar på håret. 


Koppartoner 

Kopparfärgat hår är verkligen en trend som verkar hålla i sig år efter år. Färgen är en mix av röda och gyllene toner som sammanflätas för att skapa en levande och dynamisk hårfärg. Att ha kopparfärgat hår är ett utmärkt sätt att ge en krydda till din look och sticka ut lite i mängden.


Bob

Bobfrisyren är en tidlös klassiker som även den fortsätter att vara populär år efter år. Frisyren slutar precis vid axlarna och frisyren klipps ungefär i jämn längd runt huvudet. Oavsett om du väljer en klassisk rak bob, en lobb (lång bob) eller en lekfull vågig variant, är det en frisyr som aldrig går ur tiden.

Dirty blonde

Dirty blonde handlar om att omfamna ditt naturligt blonda hår för att få ett hälsosamt svall. Ofta har håret ljusare nyanser och blonda inslag i delar av håret där det inte gör något om man får en utväxt.

Rak lugg 

Rakluggen har gjort en stor comeback som en av de hetaste hårtrenderna för 2024. Luggen livar upp vilken frisyr som helst och går att styla på många olika sätt.

Buzz cut 

Buzz cut har länge varit en populär kort frisyr bland män, men allt fler kvinnor har börjat utforska frisyren. En klassisk buzz cut rakas vanligtvis till en relativt jämn längd över hela huvudet. Frisyren får verkligen ens ansiksdrag, men främst ögonen att poppa!


Läs även:  

Bianca Ingrosso listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

Senaste skönhetstrenden "cold makeup" – såhär skapar du looken

Penny Parnevik listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer