Så blir du av med mörka ringar under ögon – här är mirakelprodukterna som verkligen fungerar

- Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Lyko, Kicks, Bangerhead, NK
Dela på Pinterest
Att vakna upp med mörka ringar under ögonen kan vara ett tecken på trötthet, stress eller ett resultat av det genetiska lotteriet. Men oavsett orsak, finns det produkter som kan hjälpa till att minska och motverka mörka ringar. Här är våra mirakelprodukter som verkligen fungerar!

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Peter Thomas Roth FirmX

Peter Thomas Roths FirmX har skapat en mirakelprodukt som ger en omedelbar stramande effekt för ringarna under ögonen. Det speciella med denna produkt är dess förmåga att ge synbara resultat direkt, vilket gör den perfekt för dagar när man behöver se extra pigg ut. Produkten går att använda under smink, men använder du oljebaserat smink kan effekten minska en aning. Därför rekommenderas det att man använder pudersmink för att behålla effekten. Köp den här!
Charlotte Tilbury Magic Vanish 

Magic Vanish från Charlotte Tilbury är en färgkorrigering som neutraliserar och jämnar ut hudtonen under ögonen, vilket gör mörka ringar mindre framträdande. Den kompakta och mjuka formulan lägger sig så fint under ögonen och ger naturlig och len finish. Köp den här!


Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector 

Smashbox Becca Corrector är en ljusreflekterande concealer som minskar synligheten av mörka ringar och ger en upplysande effekt under ögonen. Den krämiga konsistensen ger en långvarig täckning, köp den här!


MANTLE The Eye De-Puffer 

The Eye De-Puffer från MANTLE minskar svullnaden under ögonen och kombinerar koffein och C-vitamin för att motverka mörka ringar. Det som skiljer denna produkt från mängden är dess förmåga att även behandla svullnad, vilket gör den till ett måste! Köp den här!


Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector 

Cliniques Even Better Eyes Dark Circle Corrector är en ögonkräm som ljusar upp och korrigerar mörka ringar. Den innehåller ljusreflekterande partiklar och har en applikator som är så skön att stryka på när man känner sig extra svullen. Köp den här!


Läs även:

Rött nagellack – här är de finaste nyanserna att bära i jul

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer