Virala skönhetsprodukter från TikTok – här är de bästa produkterna

- Foto: NK, Bangerhead, KICKS, Lyko
Dela på Pinterest
Skönhetsvärlden genomgår ständiga förändringar där ingen plattform har haft en större inverkan under de senaste åren än TikTok. Vi har samlat våra favoriter som gått virala på TikTok och som numera blivit ett måste i varje sminkväska

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Från överraskande budgetfynd till lyxiga must-haves influerar kreatörer på TikTok om skönhetsprodukter som fångar uppmärksamhet världen över. Här är våra favoriter som gått virala!

Patrick Ta foundation

Den här produkten har fått internet att tappa hakan över dess täckande och fina finish. Den här foundationduon kombinerar puder och flytande foudation i ett och inkluderar även ett setting powder att sätta foundationen med. Foundationen ger medium till full täckning och skapar en silkeslen finish som slätar ut hudens finish. Wow faktor på den här! 

Papiljotter

Papiljotter har använts i decennier för att skapa en salongsfönad blowout. För bäst resultat behövs värme från exempelvis en värmeborste, då man får mer kontrollerade lockar och dessutom snabbare resultat. Papiljotter går även att använda på fuktigt hår där man låter håret torka i papiljotterna och på så vis får lockar. Köp här!


Läs även: Så skapar du salongsfönat hår hemma – med papiljotter

Charlotte Tilbury Beauty Wands: 

Charlotte Tilburys beauty wands kommer som highlighter, blush och contour, där alla tre modellerna gått virala på Tiktok. Vi rekommenderar färgen Pinkgasm på rouge, som ger en naturlig färg som fint smälter in i resten av sminket. 

Köp den här


Läs även: Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

Color Wow Dream Coat: 

Ett frizzbekämpande hårprodukt som använder avancerad polymerteknologi för att ge håret en slät, blank yta som varar flera tvättar, perfekt för de med lockigt och frissigt hår.

Köp den här!

Drunk Elephant D-Bronzi™ Anti-Pollution Sunshine Drops 

Tanning drops som direkt ger en solkysst look som tillför en otrolig lyster! Produkten kan användas på hela kroppen men främst ansiktet där man kan blanda ut den tillsammans med ett serum, olja eller hudkräm. Perfekt när man behöver se extra pigg och glammig ut! Köp den här!

Rare Beauty Blush

Flytande rouge från Selena Gomez's skönhetsmärke som gått viralt för sitt otroliga pigment och långvariga formula. Blushen kommer i många olika nyanser för att passa varje hudton och tillfällen. Köp den här!


Cosrx Snail96 mucin Power Essence Serum

Ett koreanskt hudvårdsprodukt som använder snigelutsöndring för att återfukta huden som ger spegelblank hud. Köp den här!

Dior Lip glow oil

Ett läppolja från Dior som ger en lätt färg och glans, samtidigt som det vårdar och återfuktar läpparna på bästa sätt. Köp den här!

Heatless curls band

Ett verktyg som revolutionerat marknaden för lockar utan värme. Används genom att vira håret runt bandet och låta det sitta över natten för mjuka, naturliga lockar.Köp den här!


Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

En mascara som är känd för sin förmåga att lyfta och separera varje frans. Fransarna blir superlånga och för extra hållbarhet kan man välja den vattenfasta modellen. Köp den här!

Dyson Airwrap

Dyson som använder luft för att locka, våga eller släta ut håret utan extrem värme och är en mästare på att minska frizz. Vi älskar Dyson Airwrap eftersom håret känns luftigt men samtidigt ger hållbar styling. Köp den här!


Läs även: 

Locktång för alla håryper – bäst i test

De 7 bästa värmeborstarna 2023 – våra toppval för salongsfönat hår

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Årets bästa hårserum – bäst i test

Bäst i test: Årets bästa silverschampon

Årets bästa hårmousse – för volym och textur