Rött nagellack – här är de finaste nyanserna att bära i jul

- Foto: Hermes, Parfym.se, Meds, Kicks, Lyko
Dela på Pinterest
Rött nagellack – en tidlös favorit som aldrig går ur modet. Det är den där perfekta detaljen som lyfter vilken outfit som helst, oavsett om du är ute efter en elegant touch till kvällens middag eller en färgklick till din vardagslook.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Rött nagellack

Ett rött nagellack är en riktig klassiker som aldrig går ur tiden. Det är en av de där skönhetsprodukterna som passar lika bra på sommarfesten som till vinterns alla högtider. Dessutom är det en färg som verkligen funkar med allt man har i garderoben. Nedan listar vi våra favorit nyanser av röda nagellack.

OPI Got the blues for red

Med OPI:s "Got The Blues For Red" får man en djup och klassisk vinröd nyans oavsett säsong. Den här färgen är perfekt för dig som letar efter den optimala vinröda färgen. Köp den här!

Hermes Rouge H

Hermes nagellack har ett otroligt pigment i sina nagellack, vilket kan kompensera det svidande priset eftersom man inte behöver jättemycket produkt. Köp det här!

Essie 50 Bordeaux

Essie Gel Couture i nyansen "Spike With Style" ger en djup röd färg. Man får den där lyxiga salongskänslan, fast hemma och den är enkel att använda i två steg utan UV-lampa. Köp det här!

Dior 999 Rouge

Är man ute efter en klassisk klarröd färg som poppar är den här från Dior perfekt! Även det här nagellacket har en formula som ger en gel-effekt och längre hållbarhet. Köp det här!

Mavala 53 London

Det här lacket ger en riktigt fin röd färg som ger dina naglar det där lilla extra, utan att tömma plånboken. Köp det här!


Läs även

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer

Bianca Ingrosso listar sina skönhetsfavoriter – här är hela listan

Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

Håller du med?
Tack för din röst!