Bodylotions som är extra snälla mot din torra hud i höst

Här är kroppskrämerna som din hud behöver i höst. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kylan är runt hörnet och sommarens bränna har gjort sitt. När din hy blir torr och börjar fjälla bör du använda dessa bodylotions.

Nu när de kalla vintermånaderna börjar närma sig är det extra viktigt att vi visar omtanke till vår kropp. Men även efter den varma sommaren bör vi smörja in oss lite mer. Därför borde du planera in en härlig spakväll med antingen dig själv eller dina närmsta vänner och unna er en härlig bodylotion som tar hand om din hud.

För torr hud

Bodylotion från Moroccanoil. Bildkälla: Lyko.se

Bodylotion, Moroccanoil cirka 190 kronor.

Denna bodylotion gör din hud mjuk med en gång då den har en lätt och behaglig formula med intensiv fukt. Den innehåller även arganolja och sheasmör som ska förbättra hudens elasticitet vilket kommer att lämna huden, inte bara återfuktad, utan även mjuk och len.

En mjukgörande bodylotion från Bee Lovely. Bildkälla: Skincity.se

Bodylotion, Bee Lovely cirka 340 kronor.

Om du är ute efter en bodylotion som lugnar och skyddar din hud så är den här från Bee Lovely utmärkt för dig. Den innehåller kokossmör, sheasmör, honung och apelsinolja som mjukgör och vårdar din kropp.

Bodylotion från The Body Shop. Bildkälla: ahlens.se

Bodylotion, The Body Shop 145 kronor.

Denna veganska bodylotion från The Body Shop är berikad på ekologisk mandelmjölk som gör att kroppen doftar magiskt. Huden blir len och fuktig i upp till 48 timmar vilket innebär att den har en lång hållbarhet eftersom det inte krävs att du applicerar den dagligen.

För normal hud

Bodylotion för normal hud från Emma S. Bildkälla: ahlens.se

Bodylotion, Emma S. cirka 170 kronor.

Dofta grapefrukt i höst med hjälp av Emma S. bodylotion som är fräsch och uppfriskande mot kroppen. Lotionen innehåller aprikoskärn- och passionfruktsolja som kommer att göra din hud mjuk som en barnrumpa och silkeslen.

En uppfriskande bodylotion från Lumene. Bildkälla: ahlens.se

Bodylotion, Lumene cirka 300 kronor.

Bortsett från att förpackningen kommer göra sig bra i vilket badrum som helst så kommer den även göra nytta på kroppen. Den ger näring och lugnar huden vilket gör att den blir mjuk och spänstig. Den innehåller 97% naturliga ingredienser och är även fri från bland annat färgämnen och mineralolja. 

En mjukgörande bodylotion från Nivea. Bildkälla: ahlens.se

Bodylotion, Nivea cirka 70 kronor.

Denna klassiska bodylotion från Nivea ger din hud den näring som den behöver när det är extra kallt ute. Kroppen hålls återfuktad i 24 timmar och gör den mjuk på en gång.

Vill du ha tips på fler bodylotions? Vi har listat ytterligare några i videon där uppe.

Det är dock inte bara kroppen som behöver återfuktas i höst, även ansiktet behöver omhändertas. Vi har tipsat om de bästa ansiktsmaskerna i videon nedan.

Läs också:

Det här är #Modetteloves

6 saker du inte visste som kan göra ditt hår fettigt