Här är den trendigaste hårlängden 2019 – så stylar du den

Andrea Hedenstedt, Margaux Dietx, influencers, bloggare
Andrea Hedenstedt och Margaux Dietz är två influencers som bär den trendiga längden. - Foto: Foto: Instagram/Andrea Hedenstedt. Foto: Instagram/Margaux Dietz
Dela på Pinterest
Är det dags att klippa av håret lite? Ja! Den stilrena mellanlängden är årets snyggaste hårtrend. Vi har samlat lite stylingtips till dig som behöver inspiration!

Det kanske varit "jag bara väntar"-längden för många men mellanlångt hår är verkligen den nya stora hårtrenden. Vi ser den på stora profiler som Penny Parnevik, Andrea Hedenstedt, Ida Warg och Margaux Dietz. Går du och funderar på vad du ska göra med ditt hår? Klipp det som stjärnorna!

Självklart klipper många av håret för att det ska bli friskare och tjockare. Men varför gå och vänta på att det ska bli längre? Styla och lek med ditt hår även om du "väntar"!  Det är både fräscht och snyggt och vi kan lova att du inte kommer ångra dig. Här har samlat några looks att inspireras av – och ja, de har alla mellanlångt hår!


1. Hårtrender 2019 – Mellanlångt rakt hår

Ida Warg har inte alltid platt hår, men hur bra bär hon inte upp det? Foto: Instagram/Ida Warg.

För att förhindra att det ser ut som att du håller på att växa ut håret – platta det. Då ser det ut som en style du valt istället för att du går och väntar på något. Tips: klipp topparna ibland, då ser håret alltid fräscht ut. 

Och alltså, hur snygg är inte Ida Warg i den här frisyren? 


2. Hårtrender 2019 – "Back slick look"

Margaux klippte av sitt långa svall i september 2018. Foto: Instagram/Margaux Dietz.

Varför inte bara dra bak lite av håret där fram och bär upp det som Margaux Dietz? Vi vet, hon var supersnygg i sitt långa svall. Men, ser ni hur mycket fler drag som kom fram i hennes ansikte när hon klippte det? Wow, så vacker! 


3. Hårtrender 2019 – Den berömda halv-knuten

Penny Parnevik i sin vackra ljusa frisyr. Foto: Instagram/Penny Parnevik.

Att sätta upp halva håret i en hästsvans eller i en knut är ju to die for. Har det gått ett tag sedan du tvättade håret men vill ändå ha håret utsläppt? Här har du ett life hack! Dra i lite torrschampoo och gör sedan som Penny och dra upp överhåret i en knut – tada! 

Självklart tycker vi du ska rocka denna frisyr även när håret är nytvättat. Det är ju så snyggt och sofistikerat på samma gång!


4. Hårtrender 2019 – Mellanlångt lockigt hår

Andrea Hedenstedt i Frankrike där hon plåtade sin klädkollektion med NAKD. Foto: Instagram/Andrea Hedenstedt.

Är du trött på att håret bara hänger där? Locka till det så får håret nytt liv! Titta bara på bloggaren och influencern Andrea Hedenstedt. Här har håret lockats och hon bär upp frisyren med ett matchande hårband. Tips: Lockar kan du fixa med en plattång om du inte har tillgång till locktång.


Ska du på bal i år? Spana in vilka uppsättningar och frisyrer som blir trendigast i vår och sommar i videon nedan!


Mer:

Så ofta borde du tvätta håret – beroende på din hårtyp

5 grymma knep – så förhindrar du kluvna hårtoppar