Så mycket omsätter Caia Cosmetics – Bianca Ingrossos sminkmärke

Bianca Ingrossos bolag CAIA gör storvinst, sminkmärke, mascara, läppstift, sminkborstar
Bianca Ingrossos bolag CAIA gör storvinst. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA gör succé. Nu avslöjar bolagets vd, Mikael Snabb, hur det går med försäljningen. "Vi sålde slut på 15.000 mascaror på två timmar", säger han.

Sminkmärket CAIA lanserades i november 2018 och blev snabbt populärt på skönhetsmarknaden. Nyligen släpptes en mascara och bland produkterna finns även ögonskuggspaletter, penslar och läppglans.

Nu avslöjar Mikael Snabb, som är bolagets vd, hur affärerna går. Till Breakit säger han att de har sålt 100.000 produkter från CAIA Cosmetics och enligt tidningens beräkningar tros CAIA ha dragit in minst 20 miljoner kronor. 

– Vi sålde slut på 15.000 mascaror på två timmar, berättar Mikael Snabb i samma intervju.

Biancas sminkmärke CAIA får kritik för plagiat

Men trots succén menar flera att priserna på sminkprodukterna är höga och att kvalitén brister. Den första produkten som lanserades ska också ha jämförts med världsprofilen Kylie Jenners sminkpalett, som sägs vara i liknande stil.

– Det är omöjligt att jag skulle ha kopierat design och tonalitet ett halvår innan hon kom ut med hennes. Vi råkade tydligen bara ha liknande stil när det kommer till design, färger och typsnitt, sa Bianca Ingrosso tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Paletten i olika färger var den första produkten i CAIA-sortimentet. Foto: Instagram/ biancaingrosso

Bianca Ingrosso har varit singel ett tag, men är nu tillbaka med sin pojkvän igen. Hur mycket vet du egentligen om Phillipe Cohen? Ta reda på allt i videon nedan.

Mer:

Det här kostar allt från Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA