Mest läst

Adventskalender 2022: Bäst kalendrar för dig som gillar smink

Julkalender med smink 2022. Foto: unsplash.com / Produktbilder
Dela på Pinterest
Vi på Modette kan inte få nog av alla adventskalendrar som finns tillgängliga under 2022. Nu har vi tagit fram alla julkalendrar vi rekommenderar för dig som älskar smink! Vi har valt ut budgetfavoriter och ett par riktiga lyxvaror!


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Julkalendrar med smink

Det finns ett galet stort utbud av adventskalendrar med smink 2022 så det är lätt att missa många av alternativen. Här listar vi därför kalendrar som är hur bra som helst men som kan vara lätt att missa eftersom de inte syns på instagram!

1. Beauty girl calendar 

I den här kalendern är det bara smink du får, perfekt! Den kostar 249 kronor och bjuder på allt ifrån ögonskuggor, läppstift och annat skoj! Du kan köpa adventskalender här.  


2. Skyline calendar 

Skyline kalendern bjuder på 24 stycken city chica produkter för 249 kronor! Bra behöver inte vara dyrt. Kalendern hittar du här hos Åhlens


3. Kicks egna adventskalender

Kicks adventskalendrar har ett rykte om sig att vara grymma. Även det här året får man häpnas över 24 roliga sminkprodukter från deras brands. Priset är lite saftigare på 1499 kronor, men du får mycket för pengarna! Kolla bara bilden med innehållet... man blir ju verkligen ha ALLT. Du hittar Kicks kalender här.


4. MAC adventskalender

2495 kronor får man pröjsa om man vill ha glammig gåvor från MAC. Den här kalendern är om man vill unna sig riktigt lyxiga produkter varje dag fram till jul. Ett plus för den extremt snygga kalenderlådan också. 

Köp MAC adventskalender


5. Fesh beauty kalender

För 239 kronor kan man få hem den här sminkkalendern som passar alla sminkfantaster! Nagellack, läppglans, läppstift... massor av nya produkter att testa på. Beställ kalendern här.


- Priserna kan komma att ändras. 

Läs mer

Expertens kalendertips

Adventskalender - hudvård smink och budget!