Valentino Demina åkte ut ur "Robinson" 2022: "Jag kommer inte åka till något jävla Gränslandet"

Tvådelad bild på Valentino "Valle" Demina från Robinson 2022.
Valentino "Valle" Demina åker ut "Robinson" 2022, nu vägrar han tävla i "Gränslandet". - Foto: Skärmavbild Robinson 2022/TV4
Dela på Pinterest
Valentino Demina gjorde ett starkt intryck i "Robinson" 2022. I söndagens avsnitt åkte han ut, men istället för att tävla sig tillbaka väljer han att åka hem.

Höstens säsong av "Robinson" 2022 har inte gått någon obemärkt förbi. Äventyrsprogrammet bjuder på tävlingar, intriger och kärlek. En som gjort ett starkt intryck på både deltagarna och "Robinson"-tittarna, är Anis Don Deminas, 27, storebror Valentino Demina, 30, som har bjudit på både skratt, tjafs, och till och med lite kärlek.

Läs mer: Anis Don Deminas ord om storebror Valentinos medverkan i "Robinson": "Blandade känslor"

Valentino Demina och Lars-Olov Johansson

Under programmets gång fick tittarna se en del utbyte av hårda ord mellan lagmedlemmarna Valentino "Valle" Demina och Lars-Olov Johansson, 44. Lars-Olov "LO" berättade i synk att han tror att Valentino har psykopatiska drag, något som många tittare höll med om på sociala medier. 

Läs mer: Kritiken mot Valentino Demina i "Robinson" 2022: "Manipulativ"

Valentino "Valle" Demina åkte ut "Robinson"

När det stod klart att lag nord förlorat robinsontävlingen, behövde de ställas inför en immunitetstävling och ett öråd där sammanlagt två deltagare skulle lämna programmet. I immunitetstävlingen kammar Andreas Haraldsson, 29, hem en immuniteten till örådet och Valentino tvingas lämna programmet, redan innan örådet. 

– Det är oftast de svagare som ryker, med reservation för att man kan tabba sig och ryka och då är det inte till lagets bästa, säger Valentino Demina i programmet. 

Någon som var märkbart berörd, var Julie Joanzon, 20, som stod med tårfyllda ögon när Valentino åkte ut "Robinson" 2022. 

– Det här kommer påverka mig psykiskt ganska mycket, eftersom att en trygghet försvinner, säger Julie.

Julie Joanzon var märkbart berörd när Valentino Demina åkte ut "Robinson" 2022. Foto: Skärmavbild Robinson 2022/TV4

Läs mer: Kärleken i "Robinson": " De myser med varandra konstant"

Valentino kritisk till "Gränslandet"

Efter tävlingen säger Valentino "Valle" Demina att han inte kommer att åka till "Gränslandet". Han kommer därför inte att tävla om en plats tillbaka in i "Robinson". 

– Jag har gett allt och här tar min resa slut. Jag kommer inte åka till något jävla gränsland. Åker jag ut från Robinson så åker jag ut från Robinson, jag kommer inte gå med på något jävla gränsland och skit, säger Valentino i "Robinson" 2022.