"Robinson"-Sandra avslöjar: Så gick det egentligen till efter öråden

Tvådelad bild på Sandra Cucarano och lag nord i Robinson 2022.
Sandra Cucarano avslöjar varför deltagarna inte fick lämna örådet efter utröstningarna. - Foto: Skärmavbild/TV4 Robinson 2022
Dela på Pinterest
I det ökända öådet blir deltagare utröstade och får lämna "Robinson". Nu avslöjar deltagaren Sandra Cucarano verkligheten bakom inspelningen av örådet.

Årets säsong av "Robinson" har inte gått någon tittare obemärkt förbi. Starka karaktärer och dramatiska utröstningar i det ökända örådet har skett. Men det är inte allt som visas på tv, något som visar sig när Modette pratar med "Robinson"-deltagaren Sandra Cucarano, 25. 

Läs mer: Fyra deltagare lämnar "Robinson" 2022 – här är varför

Sandra Cucarano om "Gränslandet"

Det är inte första gången som Sandra Cucarano är med i äventyrsprogrammet "Robinson". Hon deltog nämligen i säsongen som sändes tidigare i år, men fick avsluta sitt deltagande på grund av att hon insjuknande i corona.

– Förra gången kom jag in tre dagar sent i programmet och en dag i "Robinson" är som en månad i verkliga livet. Så jag sa till produktionen att om ska jag delta igen så vill jag vara med i startelvan, säger Sandra Cucarano i en intervju med Modette. 

Men starta i "Robinson" fick Sandra inte göra. Tillsammans med Isabella Resmark, 26 och Christina Nordback, 34, fick hon börja tävla i systerprogrammet "Gränslandet", för att därefter tävla sig in i "Robinson" – något som Sandra inte var helt nöjd med. 

– Vi fick reda på att vi skulle starta i "Gränslandet" när vi var nere i Malaysia, dagen innan inspelningen. Man ville bara åka hem då, berättar hon. 

Efter en del tävlande och en vinst i en eld-duell, fick Sandra Cucarano till slut ansluta till resten av deltagarna i "Robinson" 2022. 

"Robinson"-Sandras avslöjande om örådet: "Värsta inspelningsdagarna"

Men det är inte allt som kommer med till det tv-sända programmet. När Modette pratar med Sandra Cucarano kommer det fram att tiden efter örådet kantas av lång väntan och en inte så bekväm övernattning. Det är nämligen så att man inte får åka båt när det är mörkt i Malaysia, därför blir deltagarna tvingade att stanna kvar vid örådet tills solen går upp. 

– Vi fick vänta i flera timmar innan det blev kolsvart ute, sen spelade vi in och efter örådet var vi tvungna att sova på träplankor precis vid örådet. Direkt när det blev ljust ute, så blev vi skjutsade till våra stränder igen. Det var de värsta inspelningsdagarna, säger Sandra. 

Hon berättar också att inspelningsdagarna var som extremt långa arbetsdagar. 

– Det var fruktansvärt långa inspelningsdagar, man väcks med en kamera i ansiktet och en timme innan det blir mörkt ute drar inspelningsteamet till sina hotell.