Kända profilens kommentar på oväntade detaljen i Zara Larssons video: "Inget att leka med.."

Kända profilens oväntade kommentar på Zara Larssons bild: "Inte att leka med.." - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Stella Pictures/ddp
Dela på Pinterest
Zara Larsson recenserar sina tidigare klädval och blir bedömd av stora delar av sin fanskara – däribland en svensk känd profil.

Sedan Zara Larssons karriär startade 2008 har hon synts bära en rad olika outfits på allt från scener runt om i världen till röda mattor i Sverige. Många gånger har det blivit full pott vad gäller Larssons klädstil, men ibland har det inte blivit någon vidare fullträff – något artisten själv kommenterar i en av sina senaste Tiktok-videos. 

Zara Larsson kritiserar sina egna klädval i video

I videon kritiserar Zara Larsson sina tidigare klädval och ger lite extra uppmärksamhet till en outfit innehållandes både fiskar och tofflor (ja, du läste rätt).

– En av de starkaste klädvalen i min karriär, så här långt: Fisk-outiften. Helt ärligt, jag noterade inte ens att det var fiskar på den tills jag var på röda mattan, säger Zara Larsson skrattandes och kommenterar ytterligare en oväntad del i klädseln, nämligen skorna:

– En annan grej värd att nämna är att för någon anledning tyckte jag att det var "coolt" att ha på sig de här skorna. "Party Nike"-tofflor, säger artisten skämtsamt samtidigt som hon ser märkbart frågande ut.

Influencern kommenterar oväntade detaljen

Bland kommentarerna syns fans från olika delar av världen som alla delar med sig av sina åsikter kring Zara Larssons klädval, däribland den svenska influencern Filip Dikmen, som av kommentaren att döma har fastnat lite extra för Zaras tofflor.

– De tofflorna var absolut inget att leka med, kommenterar Dikmen med en eld-emoji. 


Filip Dikmen är en svensk influencer med 400 tusen följare på Instagram.

Zara Larssons tofflor väcker reaktioner

Flera andra följare kommenterar Zara Larssons minst sagt oväntade look:

"GICK DU PÅ RÖDA MATTAN I TOFFLOR?"

"Tofflorna, skrattar ihjäl mig"

Men även om just fisk- och toffelklädseln inte var 10/10 så har Zara Larsson lyckats riktigt bra med många andra av sina looks.

Som den här till exempel! 

Zara Larsson iklädd långkjol och topp med strass på Idrottsgalan 2021. Foto: Claudio Bresciani/TT